Att ha hittat en skönhet till mamma.

 

Den här hittade jag inne hos CWdrawings (hon gör fantastiska teckningar) och såg ju direkt att det stod mamma på den. Så det blev den här och en get i Hermes-sjal till henne, och nu hänger de tydligen inramade och fina nånstans i deras lägenhet vilket ska bli kul att se nästa gång vi är på besök. Det är ju så med vissa saker; de är liksom GJORDA till en viss person nästan, och då är det svårt att låta bli. Finfint såntdär.

Här har vi precis ätit kvällsmat och börjat varva ner och jag försöker förstå att det är torsdag imorgon. Hur snabbt gick inte den här veckan? Hänger inte riktigt med.

Men än så länge:

onsdag och lite smågodis och en nedvarvning.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha hittat en skönhet till mamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.