Att finna favoriter.

Jag fick äran att välja ut 4 stycken favoriter ur Provrummets sortiment för att styla och kombinera hur jag ville. Jag valde ett par byxor, två klänningar och en kjol som alla skulle vara perfekta i en sommargarderob och gå att använda till mycket.

Ska vi kika?

 

 

Ett par byxor!

Härliga, vida, snudd på skrynkelfria byxor i klassiskt vitt och blått och som funkar precis lika bra med klackar som med sneakers eller ballerina. Har allt som ett par riktigt bra sommarbyxor ska ha; de är svala, de går att klä upp/ner, ett knyt i midjan ger en rolig detalj och benen är raka utan att vara alldeles för vida.

 

 

Och yes, byxorna är i samma serie som klänningen ni redan sett!

Samma härliga material, perfekt modell om man vill skydda den ömtåliga huden på bröstet och så är den sådär Bullerbynromantisk på nåt vis? Och så himla fin oavsett ålder; min mamma köpte en och min kompis lillasyster köpte en – och det är nog det bästa betyget en klänning kan få tror jag? Att den tilltalar olika typer av människor. Finns, förutom som byxor och denna, som långklänning.

 

 

En vit, snäv kjol i stretching spets är ju sommarromantiskt det också!

Den här hade en hög midja och gick utmärkt att gå i (en del gör ju inte det, tyget måste ju följa med så man slipper åla sig fram) och ett extra plus för den smått asymmetriska fållen som är snäppet längre bak än fram. Inte genomskinlig, trots motljus. Denna finns som klänning med mera också.

 

 

Och sist men inte minst; en klänning!

Den jag bär på min header just nu för övrigt. En modell som funkar till de allra flesta med sina bara axlar och skärp i midjan som gör att man kan dra åt den hur mycket eller lite man vill. Lite kurbits-känsla på den här, slutar nedanför knäet ungefär och är fasligt bekväm. Finns i olika färger och även som blus.

Plaggen finns i olika serier (oftast olika färger eller kjol + byxa till exempel) och de hittar du:

* Byxorna finns HÄR (jag har XS i dessa, så de är rymliga) och allt i samma serie HÄR.
Till byxorna har jag en gammal skjorta från Zara.

* Klänningen i randigt tyg finns HÄR, allt i samma serie HÄR som ovan.
Jag har S i den, är 163 cm lång.

* Kjolen i spetstyg finns HÄR, allt i samma serie HÄR.
Jag har XS och till den har jag en gammal topp och skor från Zara.

* Klänningen med knytband finns HÄR, och hela serien ser du HÄR.
Jag har S i den.

Och med koden FRU20 har du 20% rabatt på plaggen i inlägget, och de i samma serie, till och med nu på fredag om du såg något du gillade.

Nu ska jag packa väskan för imorgon ska jag upp vid 04, duscha av mig och åka till flygplatsen för att flyga till Stockholm och fota en ny kollektion åt ett företag, och sen flyga hem på kvällen igen. Någon kommer gäspa fram till 08 ungefär, herregud vad seg man blir när man går upp så tidigt! Men å andra sidan är fota typ det roligaste som finns så det är inga problem att vara lite sliten, man brukar gå på adrenalin ändå.

Ha en fin kväll, vänner!

I samarbete med PROVRUMMET, foton på allt utom Polly Dress: MIKAEL ROOS

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att finna favoriter.

  1. Lite otur, beställde den nedre klänningen(men i randigt) för några dagar sen. Såg att du har s på den, jag tog s så får se om den passar till mig då. Men fasligt snygg är du i alla kreationer! Spetskjolen var ju jättevacker. Ha en fin kväll. Kramisar

    1. Den kommer absolut passa! Den är väldigt rymlig om man inte drar åt skärpet 😘 Du skulle nog kunnat ha en XS också.

  2. Du är helt otroligt fotogenisk!! Nästan så jag glömmer att titta på kläderna du bär, det är du som lyfter hela bilden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.