Att vara rustad för sommar-regn.

 

Där är Noah ute i trädgården, ivrigt pussad av Spöket, och bryr sig inte värst mycket om att regnet hänger i luften. För han har en ny regnjacka; en jag knappt får ta av honom ens när det är strålande sol och termometern stiger upp mot tjugo grader. Jag la ut en bild på den där jackan på Instagram Stories och fick mängder av förfrågningar om var den kom ifrån, så jag antar att ni är många som har en traktortokig liten människa hemma?

Den är från Powell Craft och jag hittade den HÄR.

 

 

Något stor just nu, men den växer han nog i tillslut skulle jag tro.

När ni läser det här är jag antingen i luften på väg mot Stockholm, eller redan nere på Stockholmsk mark – lite beroende på hur morgonpigga ni är. Jag var ju uppe okristligt tidigt som ni vet, och det är alltså Pipols Bazaar jag ska fota åt igen. Hur kul?! En ny modell den här gången så det ska bli lite extra spännande att se hur det artar sig, jag har redan bläddrat igenom deras moodboards och modellens portfolio och skapat mig bilder i huvudet som jag hoppas kan bli av.

Så idag blir det lite tyst här inne, jag landar inte förrän halv tio ikväll och är väl hemma runt elva skulle jag tro. Men imorgon; då hörs vi igen! Och ni kan ju alltid hänga med på Instagram om ni vill vara med på det som sker utanför bloggen; @attvaranagonsfru heter jag där om ni inte hittat mig ännu.

Ta hand om er, allihop, så ses vi imorgon igen.

Och önska mig lycka till idag är ni snälla <3

 

7 kommentarer till “Att vara rustad för sommar-regn.

  1. Du är ju grym så egentligen behöver du inte något lycka till Menmen – LYCKA TILL. Detta fixar du.

  2. You go girl! Detta fixar du lätt med en klackspark. Du är grym!! Och vilken underbar regnjacka <3 Vad har sötnosen för strl? Är den normal eller rymlig? Ha en skööön helg

    1. Han har 2-3 år och den är ju lite stor nu eftersom han är 2, och rymlig i modellen tror jag så man får plats med tjockare tröja under.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg