Att ha kommit både fram och tillbaka.

 

Lite Behind The Scenes från igår!

Vi var på Bogesunds Slott och fotade vilket var helt magiskt – över 50 rum med avskavda tapeter och knarrande golv. Ni förstår ju. Eftersom jag envisas med att uteslutande använda naturligt ljus kunde vi inte använda alla 50 rummen såklart (särskilt inte en mulen och regnig dag som det blev) men där fanns tillräckligt med rum som hade ljusinsläpp så vi behövde knappast känna oss låsta. Allt där inne var ju en svindlande vacker bakgrund för fotografier, så för mig som stod bakom kameran var det bara att tacka och ta emot.

Så idag kommer jag låsa in mig i några timmar med datorn och bildbehandlingsprogrammet och försöka få merparten av bilderna klara under dagen. Vi åker till Småland ikväll och där är uppkopplingen kanske inte katastrofal men definitivt inte bra nog att lärda upp tunga bilder till kunder på om vi säger så.Så det måste bli klart först, och SEN ska jag packa bilen och göra allt redo för avfärd. Vi åker upp idag, grävaren kommer och kikar imorgon, sen kör vi hem på lördag igen för Nicoles fest som man ju inte får missa.

Så nu, frukost och bildbehandling!

Sen ledig.

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha kommit både fram och tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.