Att ha reatips nummer två!

 

Rean på Country Dreams är som sagt i full gång, och ännu finns det godbitar att fynda.

Jag har ju redan visat den drömmiga långklänningen, och den här vita kavajen kanske ni känner igen? Den bar jag även på någon bild från Grekland och den är på rea nu! Perfekta sommarkavajen i lyxigt, lite stretchigt material och med enkelknäppning ganska djupt fram.

 

 

Kavajen, som är från MosMosh, finns nu alltså på rea HÄR. Till den har jag ett par vita jeans med medelhög midja (HÄR) och de snygga sneakersarna från Malene Birger i skinn som även de är på rea (HÄR). Ett helt rea-set alltså! Och hela rean hittar du här om du vill kolla in allt som finns.

Nu är vi hemma igen, jag ska kasta in lite tvätt i maskinen och ta en dusch och sen slänga mig i sängen och däcka. Imorgon ska jag upp tidigt för att köra iväg på jobb, och så är det möte med förskolan på eftermiddagen och allt annat sånt där som behöver göras när ens äldsta ska sluta på förskolan och gå vidare efter sommaren. Som sagt; hur blev han så stor?

Hoppas ni har haft ett lika underbart söndagsväder som vi. Det kändes verkligen lite extra sommar idag.

I samarbete med COUNTRYDREAMS, foto Mikael Roos

 

4 kommentarer till “Att ha reatips nummer två!

  1. Fab som vanligt.
    En fråga – fotar du vanligt folk nuförtiden? Jag och min sambo ska gifta oss i oktober (Yey) men gör ingen stor sak av det. Vi vill ha samma efternamn och höra ihop bara. Efteråt åker vi ner med våra små (2 och 5. I oktober snart 5 och snart 3) till Österlen två nätter. Det vore ändå roligt att ha foton på oss. Både på mig och mannen , på killarna och oss som familj. Jag har kontaktat en bröllopsfotograf här på hemmaplan också som jag gillar men dina foton är magiska och jag kan inte släppa tanken. Vad kostar en timme med dig typ på stranden där du brukar fota eller någon annan utomhusmiljö och är det ens möjligt?
    Kram

  2. Herrege så snygg du är i håret (resten av dig också förstås!☺)vad är det för färg du använder?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg