Att ha sommarlyckliga hundar.

 

Igår hade Haggis the time of her life ska ni veta!

Jag och mamma tog med Olle och Haggis på promenad genom skogen tills vi kom ner till sjön; där låg den framför oss alldeles lockande för ett par fyrbenta (19 grader i vattnet så ganska lockande för oss tvåbenta också i och för sig) och Haggis passade på att ta sig årets första bad.

Hon älskar Olle, de två leker som galningar, så det blev liksom high life gånger två när hon fick både Olle och sjö på en och samma gång.

 

 

Och där blev det ett bildregn på alldeles sommarlyckliga hundar en söndag i Småland. Ni må tro att hon sov som ett rufsigt, utslaget kommatecken i soffan när hon kom hem.

Och så kom grävaren förbi på spontanbesök innan vi körde hem och meddelade att han skulle komma och gräva på tisdag! Iiiiih! Så när vi kommer upp på torsdag kväll har vi bannemig en alldeles ny uppfart med flaggstång och allt (om den hunnit komma på plats) och nu är jag så pepp att det är löjligt. Pepp, och lite nervös. För det får man lov att vara när man ska göra såna där stora grejer, innan man har sett det färdigt och kan andas ut över att det faktiskt blev bra, så som man hade hoppats. Han skulle ju egentligen inte börja förrän efter midsommar, så det var verkligen en glad överraskning – och i lördags hade jag varit i bygghandeln och köpt markfärg, så jag hade hunnit markera upp redan hur jag ville att cirkeln skulle gå så det var ju bara för honom att köra igång om han ville (dock fick jag ju göra om det några gånger *hrm* så vi får väl se hur länge jag får dras med knallrosa färg på gräset utanför där det tillslut fick bli den ”riktiga” skissen).

Så nu är det extra mycket längtan efter helg! Tur att veckan är kort. Nu blir det lite brådis dock, måste till plantskolan och bunkra upp med växter till min flaggstångsrabatt, köpa lavendel till gången och fundera ut vad mer man kan behöva för att göra det så klart det nu kan tänkas gå i helgen.

Detta ska bli SÅ spännande!

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att ha sommarlyckliga hundar.

  1. Nej nej, det är givet 🙂 Ska ner med lite annat också så att något blommar från maj-september iallafall.

   1. Ett tips Emma, Stjärnflocka Astrantia major blommar från juni – sept om den får sol och väldränerad växtplats. Finns i många fina färger och förökar sig med rotskott.
    Ljusa Kramar från Ninni.

 1. Tänkte på en sak angående att dina bilder blir ” stulna”…..Tror att det var i höstas någon gång jag såg en jättebild på just ert badrum i Drömmen..lillebror satt i barnbadbaljan om jag inte minns fel men golvet hade dom helt fotoshoppat bort till ett helt annat…kan ju varit en riktig annons, vad vet jag , men jah som följt dig i 100 år såg genast att något inte var som det brukar…

  1. Just den bilden har jag tagit åt Marrakech så den är helt okej, det var ett jobb 🙂 Men det dyker upp bilder åt höger och vänster tyvärr, särskilt på Instagram där företag använder mina bilder till att sälja sina produkter till exempel – utan att fråga eller köpa loss rättigheterna :/

 2. Härligt med vattenglada hundar 😄 Men får jag fråga Dig, om man skulle ”komma ivägen” i leken och farten hur många kilo kanonkula träffas man av då? Tänker på Haggis, hon ser ut som en riktigt vältränad fyrbenting 😉.
  Ljusa Kramar från Ninni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.