Att äntligen ha kommit i butik!

 

Minns ni när jag var på modemässan i Köpenhamn med Jenny i början av året?

Jag gjorde en liten vlogg under tiden och där föll jag ju för ett par senapsgula byxor i pyjamasmodell och en topp i montern hos Birgitte Herskind som jag visade upp. Det var ett av de få plaggen som skulle komma innan hösten och ÄNTLIGEN har de anlänt! Byxorna är perfektion i sin vida modell, sin färg och det sköna resåret i midjan. Det blir sommarens favoritbyxor, det!

Precis så bra som jag hade hoppats.

 

 

Toppen har en vackert rynkad, lite högra hals och volanger och är väl allt man kan önska av en lite mer arbetad blus, och tillsammans med byxorna blev den riktigt bra. Den är ju lika snygg till jeans tänker jag, eller under en kavaj om man jobbar i en kavajmiljö och ändå vill ha något extra som sticker fram.

Man kan ju köra både överdel och nederdel i pyjamasversion om man vill, men jag tycker att det kan räcka med bara byxorna för att det inte ska kännas allt för ”hej jag vaknade upp precis och klev ur sängen och nu är jag ute i min pyjamas”.

 

 

Om någon annan också blev sugen på byxorna så finns de HÄR och toppen hittar man HÄR. Normala till något rymliga i storlek skulle jag säga. Jenny har också en kampanj på bland annat By Malene Birger just nu där man kan fynda väskor med mera – den hittar ni HÄR.

Så det är ett tips på hur man kan bära just pyjamasmodet om man nu inte vill gå all in! Ett par låga skor, en topp som bryter av och sen behövs det ju inte så mycket mer för att det ska kännas mer påklätt än nyvaket.

Och det är ju kul att ta ut svängarna ibland lite.

I reklamsamarbete med MODESTO, foto Mikael Roos

 

7 kommentarer till “Att äntligen ha kommit i butik!

    1. Jag är 163 och har platta skor som du kan se, MEN så bär jag dom väldigt högt på bilderna (just för att jag har platta skor) så egentligen är de i vanlig ordning lite långa för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg