Att se framsteg varje gång.

 

Javisst, nu är jag här och tjatar om odlingen igen!

Ja alltså ursäkta, men så är det just nu. Odlingspallar och Småland och sommarromantik – ni vet ju vid det här laget. Det är skog och smutsiga fötter någon månad på sommaren, och sen blir det modevecka och ordning på torpet igen. Samma visa varje år. Det känns ibland som om jag är snudd på schizo i dessa växlingar mellan mode, fiskespön, hudvård, kryddor, socialt liv och eremitande men jag ÄR ju så, båda sidor, och jag är så himla glad att jag har möjligheten att dessutom få leva ut bägge.

Men iallafall; odlingslådorna.

 

 

Noah inspekterade sist.

Hade det hänt något? Börjat växa?

 

 

Javisst!

Tre stycken gurkor är på väg, minsann!

 

 

Och tomater som han får anstränga sig rejält för att inte plocka.

 

 

Och några jordgubbar är alldeles snart klara. Hur fint?! Kommer bli m a s s o r av jordgubbar där i sommar; varje planta är full.

 

 

Jag är ju lite sådär med att visa något av våra hus rakt utifrån som ni vet, men här ser man iallafall en del och det gamla trädgårdsmöblemanget som ska bytas ut (hoppas det nya kommer nästa vecka – detta har varit en lösning som från början skulle vara temporär men som nu stått i tre år) och så som framsidan ser ut nu är det alltså sista gången det gör? Idag kör grävaren dit och påbörjar arbetet, så när jag kommer på torsdag är det något helt annat – med singel och flaggstång och krukor som får bäras tillbaka och rabattkanter som ska upp och rosor som förhoppningsvis är kvar i jorden (pekade på dom med ett styvt pekfinger och sa mina rosor får du INTE gräva upp!). Ska bli så häftigt att få se, men samtidigt vansinnigt jobbigt för ett kontrollfreak som mig att inte vara på plats och detaljstyra.

Men odlingspallarna?

Jodå! Det växer.

 

3 kommentarer till “Att se framsteg varje gång.

  1. Men herregud! Tre år?? Hur sjukt är det när man följt din blogg så länge att man märker hur fort tiden går med hur ni har det? Jag menar för mig kändes det som nyss ni köpte Drömmen! Vart tog dom åren vägen? Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg