Att ha drömmig grönska.

 

Det växer så det knakar i våra odlingslådor!

Den lilla platsen är nästan favoriten av alla i Drömmen just nu; det är så rofyllt att traska ner och gå några varv runt lådorna och humma för sig själv över framstegen. Till och med chilin som egentligen borde stå i växthus har tagit fart och börjat producera små chilifrukter som hänger bland bladen och mognar.

 

 

Att sätta sandlådan där var ett genidrag;

då har man sällskap vid lådorna och tvååringen koncentrerar sig på annat än att försöka länsa plantorna på ofärdiga jordgubbar. Och så är det ju fasligt mysigt att ha honom strax bredvid när man själv rensar och planterar.

 

 

Nu finns där ju inte plats till mer just i odlingslådorna, men jag har inte släppt det där med växthus ännu – nu har melonplantorna jag tagit med hemifrån fått stå vid fönstret i badrummet tills själva växthusbiten/gamla fönster/vad-det-nu-blir är löst, och det funkar ju fint det också. Men nog skulle jag kunna ha en fyra, fem lådor till – mest för att det är så roligt. Några av sakerna som växer har jag totalt glömt bort vad det kan vara, så det kommer bli spännande att se vad det utvecklas till. Nån form av kål tror jag? Oklart. Får återkomma om det.

Men ja; den här platsen. Favorit.

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha drömmig grönska.

  1. Haha älskar ditt sätt att odla! ”Någon form av kål kanske?”
    Helt rätt att odla för lycka! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.