Att hitta klänningar för sommarens fester.

Från vänster (reklamlänkar): 1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR// 4 HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR

 

Jag har fått SÅ mycket förfrågningar om tips för kläder till sommarens fester, så jag tänkte att jag helt enkelt sätter ihop lite olika klänningar, jumpsuits och accessoarer och annat som jag själv hemskt gärna skulle vilja bära om det vankades fest. Och för min egen del vankas det ju dessutom fest – jag ska på trettioårskalas, inte denna helgen men nästa! Har försökt plocka ihop lite olika stilar, men man har ju sin smak som ni vet så en del är nog ganska lika ändå. Där finns allt från reafynd till lite dyrare plagg, men har försökt hålla det på en rimlig nivå.

(Länkar till plaggen finns under respektive bild).

 


Plaggen hittas (reklamlänkar): 1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // randiga skor jag lyckats felmärka HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR // 7 HÄR // 8 HÄR // 9 HÄR

 

Ps – alltså skorna?! Dör.

 


(Reklamlänkar): 1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR

 

Så!

Jag hoppas att det gav lite inspiration om ni har ett stundande bröllop eller fest att gå på (eller bara känner för att arrangera något eget för guds skull!). Själv har jag beställt två klänningar i helt olika stil som jag velar lite mellan ännu, vi får se vart det slutar helt enkelt.

 

5 kommentarer till “Att hitta klänningar för sommarens fester.

  1. Hei! Elsker klesstilen din, og imponeres stadig over antrekksbildene dine. Jeg er invitert i bryllup i Sveits i slutten av august – kleskode: ”sportlich elegant”. Har du noen tips om hva man kan ha på seg??

    1. Hmmm det är ju ”smart casual” – så allting som är avslappnat men snyggt (inte håliga jeans typ, fritt översatt blir det fin vardagsklädsel). Så egentligen vad som helst som inte är för uppklätt 🙂 Typ klänning 2 i första collaget och klänning 1 i första.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg