Att ha loppisfyndat!

 

Något som jag alltid letar efter på loppisar är gammalt porslin eller glas eller saker som funkar utmärkt för de tillfällen man ska göra nån matstyling eller fota något som kräver någonting lite udda. Jag älskar själv gammalt porslin, särskilt här i Drömmen, och brukar köpa på mig tallrikar och sådär när jag hittar i rätt färger – men den här mojängen kunde jag inte motstå sist jag var på loppis. Helt underbar, och helt perfekt för foto. En ståtlig sockerkupa, med lock man lyfter och under den en liten skål man kan ta ut.

 

 

Noah hade dock en annan teori om användningsområde. Han är smart, han. Vem vill inte dricka ståndsmässigt liksom? Nyss yoghurt-äten, med spår av yoghurt på både armar och kläder, kastade han sig över min sockermojäng och sa Boas! (dvs Noahs!, det vill säga min!) och sen fick jag inte tillbaka den på tjugo minuter. Så kul var den.

Men ja; senaste loppisfyndet! Tjusigt sockergrejs för 60 kr.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *