Att göra Västkusten i regn också.

 

Man kan ju inte sitta inne och uggla bara för att det är regn;

iallafall inte när man är här. Tycker vi, då. Så igår när vi vaknade upp till smattrande mot rutorna (båda pojkarna, även Noah som brukar tycka att halv åtta räcker, sov till halv nio – lyx!) bestämde vi oss för att passa på att göra Hunnebo när det ändå var för dåligt väder för klipphäng och krabbletande.

Så; på med regnrockar och sen ut!

 

 

Älskar Hunnebo.

Så vackert med alla små bodar, rosor och trävillor. Trädgårdarna över lag här får jag så mycket inspiration av, man har liksom gjort vad man kan med den lite karga marken och resultatet är fantastiskt.

 

 

Vi stannade för lunch på ett av våra favoritställen!

Räkboden heter den och ser lite anspråkslös ut och man får plastbestick och sådär, men HERREGUD vad fräsch mat. Skaldjuren är magiska. Pojkarna åt räksoppa med glupsk aptit, och Noah som vägrar hakklapp var mer gul än Noahfärgad när han var klar.

 

 

Räksoppa med baguette man kan doppa?

L i v e t för de där två.

 

 

Jag tog en modest efterrätt kan man säga. Samma ställe –

jag säger ju det, ni måste gå dit. I ena boden kan ni gå loss på olika skaldjursrätter, och i den andra finns typ världens största glassbar. Det här var en marängsviss med tre kulor; dumle, brownie och polka, och den var så god att jag önskar att jag hade orkat hela, men efter att ha ätit en maffig bakad potatis fick jag bara ner lite mer än hälften sen fick mannen ta vid.

Och den snygga regnrocken är från Hunter och finns HÄR (<- reklamlänk) och jeans från Gina Tricot. Noahs traktorregnrock hittas HÄR och Buses vrålsnygga gula är från Holly&Whyte på Lindex rea (tips).

 

 

Och idag ska vi alltså åka hem.

Men inte ännu. Lite tid har vi kvar för havsluft och rundade klippor och en promenad ner till bryggorna för ett sista span efter krabbor. Och semestern är ju inte riktigt slut än, hela nästa vecka också har vi tillsammans och det blir Småland nästan hela tiden innan vi i mitten på nästa vecka nog drar oss tillbaka till Ystad för modemässa och annat som sätter igång.

Men först;

krama ur det sista av Västkusten.

 

9 kommentarer till “Att göra Västkusten i regn också.

 1. Hej, en av de mer sympatiska bloggarna har du, den är rättfram och med en bra mix. Nu till två frågor som rör ytliga ting: de snygga flaeriga jeansen, vilken modell är det hos GT 🤔? Vidare har jag fått sug på att testa löshår för första gången, sådana man själv kan sätta i när man vill, vad rekommenderar du? Tack och trevlig semester! /Vänligen Lisa

  1. Tusen tack <3 Jag försökte leta i jeansen efter namn men det står bara "perfect jeans" så hittar inget mer :S Var på rea för 99 kr iaf 🙂 Rapunzel har jättebra clips, tycker det som heter typ Hollywood eller Red Carpet eller nåt sånt är super, det är liksom bara ett stycke för förtjockning.

 2. Älskade Hunnebo 🙂 Vår årliga Hunnebotradition är minigolf på fina banan vid hamnen, förloraren bjuder på något drickbart på Perssons o sen pizza på Bella Gästis 🙂 Men måste testa Räkboden nästa sommar 🙂

 3. Kanskje et litt vel sent tips, men vet du at The Barn har åpnet sommerrestaurant i Smögen? Superkoselig bakgård, og like god mat som i Gøteborg 🙂 Nyt den siste ferieuken!

 4. När du skriver modemässa, är det någon i närheten av ystad? Hänger nämligen här på semester några veckor framöver och allt som har med mode vill man ju inte missa!

  1. Det är CIFF som pågår i Köpenhamn 🙂 Tror dock man måste vara märke, inköpare eller press för att komma in :S

 5. Så härlig blogg du driver 🙂
  Älskar att följa andra föräldrar och få inspiration allmänt till livet!
  Härligt att få se andra barn som vägrar haklapp och blir lite skitiga 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg