Att nog vara nåt på spåret.

Okej. Det går framåt.

Trött som jag-vet-inte-vad och med en Noah som vabbas dag tre – MEN! Jag har nog äntligen hittat kulören till vardagsrummet. Tror jag. Åkte och hämtade hem 8 nya färgprover, målade upp på papper (om man målar direkt på väggen finns en risk att det kommer synas nyansskillnader där sen, särskilt om färgproverna är i olika styrka/kulör) och försökte sen tejpa fast dessa papper med maskeringstejp på väggen vilket gick sådär. Eller gick inte alls om man ska vara petig. Så tillslut fick jag nog och häftade fast skiten med min häftpistol istället så nu sitter de där och går ingenstans, och idag kommer Nicole ut och hjälper mig välja mellan de två jag nu velar över. Jag tror att det är två, ska titta mycket noga under dygnets alla timmar, och så tror jag att jag har hittat en riktigt schysst komplementfärg till snickerierna.

Tänk om det äntligen går i hamn? Så jag slipper kasta in en rökbomb och stänga dörrarna, vilket har varit känslan den senaste tiden som ni kanske förstår.

 

tröja HÄR (<– reklamlänk)

 

Men till något roligare!

Jag håller ju på att platsbygga en soffa i stora hallen (eller jag och jag; jag pekar och världens bästa hantverkare bygger) och eftersom det är specialmått och inte blir direkt standard har jag haft svårt att hitta en schysst futon som är lång nog att ligga på sofflocket, så igår svängde jag in i den lokala syaffären och frågade en mycket fabulös herre i fluga om han kunde tänka sig att sy en åt mig. Och det kunde han! Så nu får jag en alldeles perfekt futon/madrass/sittdyna i exakt det tyg och det utförande jag vill – och till ett galet bra pris. Hur bra?! De jag har tittat på från butiker har inte varit tvättbara heller då man inte kan ta ut innermadrassen och tvätta omtaget vilket är en nödvändighet i det här hemmet med fyra hundar, men nu får jag dragkedja och gud vet allt. Så det är världens bästa tips om ni har någon plats ni behöver en madrass/kuddar till men där standardstorlekar inte fungerar och du själv inte är någon superskräddare – gå till en syaffär med en skiss på hur du vill ha det och välj tyg och detaljer! Jag passade på att be om kuddar också som kommer matcha fint, och väl hemma kom jag på ungefär en miljon saker till jag skulle vilja få uppsytt så när hela den här målningsbonanzan är över finns det en stor risk att den fabulösa herren i fluga blir min nya Olle som jag kör till varje dag och hetsar med tygprover och vilda gester.

Men iallafall; jag är något på spåret!

Snart kanske det finns en färg i ett vardagsrum nära dig.

 

17 kommentarer till “Att nog vara nåt på spåret.

 1. Du är makalöst underhållande💕. Älskar din energi. Trodde min var hög men jag har mött min överman😊

 2. Emma, hur är storleken på tröjan, vad har du på dig? Det finns bara M (och XL) kvar och jag undrar om inte den är fös stor. Tack! //Melinda

   1. tack för snabbt svar Emma! Känns plötsligt att M kommer bli för liten men de är bara prova 🙂 ha en fin dag!

 3. Människa då!!!!—så mycket glädje, energi och eftertanke du sprider! Älskar att gå in och läsa här och följa din underbara två- och fyrbenta familj. Tack för alla vitamininjektioner du ger mig.

 4. Alltså, så impad av dina projekt och att du målar om så ofta (i mina mått) , jag tycker själva målningen är kul (när man väl bestämt färg 😉 men förarbetet och ta ut alla möbler/tavlor/hyllor mm…. Det är det som gör att jag drar mig….

   1. Är det den som ligger på gågatan?
    Det ska visst finnas en till undanskymd i närheten av Norra Promenaden.
    Tack snälla för svar!

 5. Åh Emma… om du bara visste vad det är underhållande att läsa om å följa dig å dina bravader:) ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg