Att åka och slutföra det här.

 

F r e d a g!

Och vi åker till Drömmen. Vi har nämligen någonting att slutföra där, någonting väldigt roligt. Mitt sista sommarprojekt med Skånska Byggvaror – en lekstuga till pojkarna!

Och sådär kommer den alltså; en hel hög med bitar och brädor som ska skruvas ihop och målas och passas in.

 

 

Vi hade en fin fördelning;

mannen skötte själva konstruktionen och jag målade. Det mesta målade jag innan det sattes fast (som fönsterramar och andra detaljer) men själva fasaden sparade jag till sist.

 

 

För att göra lekstugan till en gullig liten kopia av Drömmen försökte jag fixa en dörr liknande den vi har. Två olika nyanser av blått och en tvättsvamp fixade biffen!

 

 

Tadaaa!

Det var inte alls särskilt besvärligt att bygga ihop, jag var rädd för att det skulle vara otroligt mycket mer komplicerat. Men två dagar tog det ungefär och då spöregnande det hälften av tiden och gjorde så att vi inte kunde bygga, så ungefär en dag. Jag är SÅ PEPP på detta projekt, har fantiserat om en lekstuga till pojkarna så länge jag kan minnas och nu är det liksom det allra roligaste kvar. Fasaden ska målas klart, detaljerna ska på och insidan ska målas. Och möbleras! Himmel.

Så det ska vi göra den här helgen! Bygga klart, måla insidan, sätta dit fönster. Möblering blir steg två, då ska jag ta med mig killarna på loppis och hitta små vackra saker att göra om till spis och matbord och gud vet allt – men det hinner vi inte med nu. Men en färdig stuga blir det iallafall.

Ska bli s å roligt att få göra klart.

 

2 kommentarer till “Att åka och slutföra det här.

  1. Ser fantastiskt fint ut! Gjorde samma sak till mina tjejer för några år sedan, hur kul som helst. Perfekt med loppissaker, finns ju miljontals saker. Roligare med riktiga saker😊💜Du är grym!🌿

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg