Att visa lite mer vardagsrum.

 

Nuuu har jag äntligen fått till några bilder från vardagsrummets nya lösning!

Det började med att jag ville ha en vedförvaring där inne så jag skulle slippa den där smulande korgen, och då tänkte jag att en platsbyggd hylla med plats för även annat skulle vara en lösning lika bra som någon annan. Så Världens Bästa Hantverkare fixade det där åt mig i ett nafs och nu står den där och sväljer ved och blev precis som den var inne i mitt huvud.

 

 

Och så blev ju äntligen färgen på väggarna rätt också!

Herregud vilken fars det där var.

Bland alla färgprover fick jag ju kasta in några vedträn och annat för att se så att färgen funkade ihop med ved – det är förvånansvärt få färger som faktiskt gör det. Men väggarna blev S4502-Y i Xtramatt tillslut iallafall och hyllan målade jag in i Dark Le Havre i glans 5 – en färg som bröt av men ändå smälte in.

 

 

Där ser ni andra sidan av hyllan (det är uppehåll under fönstret annars är den prick likadan på båda sidor) och skåpet som fick sig något lager färg i bara farten när jag ändå hade ångan uppe (den svarta färgen är samma som köksstolarna jag målade; Dazzling Calais). Var såklart tveksam till att måla skåpet först, men den gamla färgen skar sig en hel del mot den nya väggfärgen och skulle jag i n t e målat det hade det fått byta rum och det ville jag inte. Dessutom kom ju de små plattorna fram ännu mer nu, så det blev riktigt bra.

 

 

Så blev den alltså; den platsbyggda lösningen i vardagsrummet!

Igår var jag på VC med Noah men de kunde inte hitta något fel, så med största sannolikhet har han bara haft extremt mycket otur med förskolebaciller. Jag har ju vabbat typ 80% sen han skulle starta på förskolan igen, och vid feber nummer sex var jag rädd för att han fått borrelia eller vad tusan som helst men det har han alltså sannolikt inte. Idag är han feberfri och bananas igen, men eftersom han hade feber igår morse så får han stanna hemma idag också och vända upp och ner på huset och annat som pigga tvååringar gör och så får jag jobba lite hippsomhapp när han sover helt enkelt.

Så om ni tycker det är lite tyst här inne så är det alltså bara tvååring-hemma-effekten.

N å n gång går det ju över.

 

 

16 kommentarer till “Att visa lite mer vardagsrum.

 1. Så himla fint!! Jag kom och tänka på en helt annan sak. Kungfidolin, vad hände med det? Finns det fortfarande kvar? Kram

  1. Ja kvar finns det men har inga varor för tillfället 🙂 gör ju bara butiken i mån av tid, och hela semestern ville jag vara i Småland och inte hemma och packa så då pausade jag sidan för att inte behöva vara fast i Ystad 🙂 och det tar GALET mycket tid att beställa, fota, lägga upp så det har jag helt enkelt inte haft tid med. När det blir lugnare kommer det igång igen.

 2. Superläckert! Cozy och spännande. Skulle väldigt gärna se en helhetsbild om det går över vardagsrummet?…man begär ju inte lite…hmpf…

  1. Hej!
   Har du någon ritning på hyllan med vedförvaringen? Den är ju så superfin, precis så vill jag ha det. För den va väl platsbyggd? Tänk om det fanns att köpa en sån färdig🤗 min manr trött på mina alla projekt😂

   1. Nej tyvärr, jag bara skissade snabbt själv och visade min hantverkare så fattade han :S Finns säkert färdiga, liknande.

 3. Så kul at du ser på helheten og faktisk våger å male gamle skåp. Jeg har et par som ikke passer inn og vurderer å gjøre det samme. Hva slags grunnarbeide kreves?

 4. Hejsan !! Undrar vilket färgmärke du använde till vardagsrummet och hyllan! Jag gillade nyansen så det vore roligt att veta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg