Att ha hösthåret klart!

 

 

Jaha, såhär ser jag ut numera.

Jag ville ju ha något nytt och gick all in hos Emelie på Goodhair, och resultatet blev prick som jag hade tänkt mig. Mörkt igen, lugg, franskt och med vibbar av crazy lady. Eller som Svåra Lena sa; du ser ut som om du ska lönnmörda frankrikes president! Ja, ungefär så kanske.

En helt ny jag som jag hajar till när jag ser i spegeln och fnissar lite. Det blir bra det här! Vi ska nog ha mycket kul den här hösten, frisyren och jag. Ska bara bli frisk först, Buses baciller tog varvet genom mig så nu ligger jag febernerbäddad och ojar mig och tar mig för pannan och annat man gör som vuxen med feber, och det får hemskt gärna gå över. Dessutom har jag en fotografering idag som bara måste göras, så jag får skrapa ihop mig hyfsat och vara fit for fight i iallafall två timmar men så är det ibland. Resten av tiden kan jag ligga nerbäddad.

Ses snart igen! Måste krya på mig lite här.

Vojne vojne.

 

Rekommenderade inlägg

19 thoughts on “Att ha hösthåret klart!

  1. Snyggt!! Är också sugen på en höstförändring, velar mellan att klippa page och slinga ljusare eller behålla längden och färga mörkare i röda toner… Skönt att glömma tråkigheter och fokusera på ytligheter ibland. 🙂 Krya på dig!

  2. Du blir ju snygg i precis allt!!! Men detta var fantastiskt!!! Krya på dej. Ps vad är det för mysig tröja du har på bilden? Kramisar

  3. Absolutly fabulouse 😍
    Hade på känn att det skulle bli lite åt fransk-inspirerade hållet och det passa dig som handen i handsken, bara baskern på huvudet, baguetten under armen och vinglaset i handen som saknas nu 😊
    Kram Malin

  4. Så snyggt och coolt! Älskar verkligen frisyren! Har också en önskan om lite kortare hår, eller kanske liite längre – precis nedanför axlarna kanske. MEN mitt hår är hopplöst när det blir kort, blir för lätt och flygigt så jag ser inte klok ut, måste föna och platta och styla alldeles för mycket för att jag ska tycka det är roligt. Mitt hår gör sig bäst långt, så det blir tungt eller superkort. Men du ser fantastisk ut och jag älskar din nya header också, wow!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *