Att ha feberfotat.

 

Igår var jag inne i Ystad och fotade med Micke, feber till trots.

Det var den enda tiden vi hade så det var bara att trycka i sig Alvedon och ta sig in och försöka använda tiden väl. Vi fotade lite samarbeten och en ny header som ni kan se, och Banditen var inne och hjälpte till och fick lite bilder hon också. Väl hemma så kraschade jag och hade inte planerat att röra mig nånstans idag MEN så verkar laddaren till min dator ha kortslutits? Eller jag hoppas att det är laddaren och inte själva datorn, för då kan jag iallafall klara mig med att köra in till Elgiganten och köpa en ny sladd och inte behöva ta mig till Emporia i det här skicket för att lämna in hela freakin datorn på service. Så håll tummarna för mig ok? Att det bara är sladden?

Så idag blir det alltså att släpa sig till Elgiganten, be en bön, köpa en ny laddare och sen ta sig hem igen för att kureras. Jag klarar mig ju tyvärr inte utan ström till datorn så det måste göras men ibland blir man ju så trött på teknik att man vill kasta ut datorn genom fönstret och glömma bort att den existerar.

Ja, lite så idag. Det blir bättre snart.

 

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “Att ha feberfotat.

    1. Jo, JAG tackar mig 🙂 Eftersom jag är egen finns inte att “vara sjuk” vid vissa tillfällen. Ibland måste bara något göras tyvärr, det är skillnaden mot att vara anställd :S

  1. Alltså du.. Det här är ju banne mig komiskt. Fatta vad du gör. Drömde i natt om ditt monsterprojekt “Väggen”. Bara det att i min dröm var den blodröd/bordeaux. Det här kan väl omöjligt vara friskt…?! Apropå friskt, krya på dig😊.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *