Att få hjälpa en älskad med morgongåvan.

 

Som morgongåva ville Nelly ge Fredrik en liten fotobok med bilder tagna just åt honom, och frågade om jag kunde tänka mig att hjälpa till. Självklart kunde jag det! Så vi begav oss ner till stranden med en resväska underkläder och spenderade en timme eller två bland sand och vass och gräs och nyfikna förbipasserande för att göra en ”boudoir”-fotografering åt hennes blivande man.

Alla bilder kan jag inte visa, vissa är såklart mer for his eyes only, men tänkte ni kunde få se några stycken iallafall? Det är ju en rolig sak att ge bort till någon man tycker om, särskilt om man gör något vackert av det – som en snygg coffetablebok (som man kanske inte har på soffbordet direkt, men ni fattar) eller en liten ask med sidenband och där bilderna ligger i silkespapper.

 

 

Hon är ju så vacker Nelly att man får lite ont i själen; det är ett hedersuppdrag att få fotografera alla kvinnor eftersom alla är så bedövande fina på sitt sätt, men att få försöka fånga sin piratprinsessa så bra som möjligt inför en av de gladaste dagarna i hennes liv är såklart lite extra. Gud vad jag älskar att fota kvinnokroppar förresten! Alla dessa mjuka, rundade, vackra linjer; det är så vilsamt för ögonen på något vis.

Så det var delar från Nellys fotografering, det! Hoppas det kan ge lite inspiration till någon annan.

(Ni är ju så himla fina, allihop. Glöm inte det).

 

20 kommentarer till “Att få hjälpa en älskad med morgongåvan.

 1. Fantastiska bilder! Får man lov att fråga om man kan anlita dig för en sådan fotagrafering? Och vad det isåfall kostar?

  1. Ja det kan man göra i den mån jag har tid (hinner inte med så mycket privatfotograferingar nu för tiden tyvärr, så det beror lite på när det är). Maila mig 🙂

 2. Asså jag känner mig så….jag vet inte vilket ord jag letar efter, men herre min skapare vilken fantastiskt vacker kvinna! Så vacker!!

 3. Nelly!
  Du är fantastiskt vacker och så trygg i dig själv verkar det som!
  En genuin förebild för många unga kvinnor!
  Man kan nästan höra ditt garv genom bilderna, som får mig att le brett!
  Emma!
  Du är en makalöst duktig fotograf, förtrollande bilder, verkligen!
  Kram på er! Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg