Att ha lite sovrumsdetaljer.

 

Åh vad jag känner mig tråkig!

Jag har ju varit sängliggande mer eller mindre konstant de senaste dagarna och då blir det inte så mycket material producerat, så jag har inte så jättemycket att bjuda på. Men tänkte att vi kunde ta en titt på lite detaljbilder från sovrummet? Trots allt där jag spenderar min tid just nu.

 

 

Byrån med monsterablad (från Drömmen – de här köpte jag alltså samma dag jag kom hem från Barcelona och de håller ÄNNU! Bästa snittblomman ever) och lite annat krafs, en underbar klädställning i bambu som är så vacker enbart i sig själv (finns HÄR <– reklamlänk) och en klänning och en hatt som hänger och väntar på att få komma ut. Vilket jag också gör ska ni veta, men det var ett segdraget skit det här.

Så ursäkta mitt trista levererande, det kommer igång igen när jag mår bättre. Sladden löste sig hyfsat förresten! Mannen var manisk i att hitta en lösning i vanlig ordning och vaknade mitt i natten och satt kl 4 på morgonen med mobilen i sängen och googlade forum och kom på att det var en liten pigg som inte stack ut som den gjorde, så nu laddas datorn igen utan att jag behövde flänga till Elgiganten. Dock är den inte så stabil så en ny behövs i vilket fall, men inte just nu på momangen åtminstone och det tackar vi för.

Planen idag? Sängen, vatten i mängder, te med honung, Paradise Hotel Danmark, en kort fotosession och sen tillbaka till sängen igen. Blir nog en fredag av det också.

 

8 kommentarer till “Att ha lite sovrumsdetaljer.

 1. Tycker du är helt otrolig på att leverera inlägg efter inlägg <3 å svarar på kommentarer så att en häpnar. Alltid.
  Man blir så glad när man frågar dig något och jag vet att jag troligen kommer få ett svar.
  Vet ingen blogg som är så aktiv som du…så relax nu å ta hand om dig.
  Kryapådigkram
  // Åsa

 2. Det är svårt att vara still om man tillhör dom kreativasjälarna. Tyvärr kostade det mig en luftrörsinfektion & ett astma anfall, så var rädd om dig!
  Det enda som lättar är den höga luften & en alldeles mjuk golden vid sidan i soffan. Sippa på otaliga koppar honungste & kolla in Bleatchley circel på Netflix. Krya på från en inne på 3:e veckans sjukling ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg