Att få silkeshår.

 

Nu är hösten här och med den kommer den där fuktigheten i luften som lätt gör håret frissigt och glanslöst – iallafall mitt. Men jag har en livräddare som ni vet (jag har skrivit om den innan) Moroccan Miracle Hair Serum! Den ger håret fukten tillbaka, tar bort det där torra fnasiga från topparna och håller det glansigt. Och framförallt går det snabbare att föna håret tycker jag!

Moroccan Hair Serum är en hårolja gjord av arganolja, mandelolja, olivolja och linfröolja och en massa andra saker som hjälper till att ge håret fukt och liv tillbaka och fritt från parabener, sulfater, mineralolja och annat man kanske inte vill ha i sitt hår.

 

 

När du har tvättat håret handdukstorkar du det lätt och tillför oljan.

Den är inte fet (håret blir inte tungt och flottigt liksom) men det behövs väldigt lite för att göra stor skillnad; jag tar en pump och det räcker gott och väl.

 

 

Jag sätter mitt i topparna;

det är där mitt hår behöver mest kärlek.

 

 

Sen är det bara att föna håret torrt och …

 

 

… Voila!

Glänsande och mjukt och lätthanterligt igen!

Gud jag vet inte vad man gjorde innan hårolja fanns? Världens bästa knep mot bångstyrigt och torrt hår ju.

Och behöver ni fylla på eller vill testa för första gången kanske så har ni nu 30% på Moroccan Mirakel Hair serum! Den räcker verkligen hur länge som helst så man får mycket produkt för pengarna. Koden ni ska ange är hairemma och mer om produkten och hur du beställer hittar du HÄR (går du via länken är rabatten redan aktiverad och dras av i kassan).

I reklamsamarbete med MAYBEAUTY, foto: Mikael Roos

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att få silkeshår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *