Att göra om en gammal möbel.

 

Den här garderoben – den ska fixas!

Nu står den där i plocka-undan-inför-målnings-kaoset och har gjort så några dagar efter som jag startade med att plocka ner allt från väggarna, spackla hål och tejpa lister men sen blev jag sjuk och då blev det ingenting gjort kan jag säga. Det är någon form av HELVETESVIRUS vi fått här hemma?! Först var det ju Noah som var sjuk mer till an av under tre hela veckor, sen när han var klar fick Leo det (fast nån lindrig version på 2-3 dagar) och sen fick jag det och igår var min femte! dag med feber och inatt? Inatt fick mannen feber. Huuuh. Tack och lov känner jag mig piggare idag så jag kan hasa mig upp och avlösa honom så att han kan få ligga i sängen framför Netflix och febermuttra, för två stycken sjuka vuxna är inte optimalt. Jag brukar vara feberfri och hyfsat ok för förmiddagen och sen på eftermiddagen har jag typ 38,3 igen och är så trött att jag nästan dreglar, så då får mannen styra skeppet. Så idag hoppas vi på att jag stannar feberdi hela dagen, att jag är klar nu och att mannen (som ALDRIG får någon av våra baciller annars) kan vara den som trötthetsdreglar här hemma.

Men garderoben, ja.

Det är Noahs nu för tiden, vi köpte den långt innan barn på nån auktion och sen blev det Buses garderob och nu Noahs och tiden har satt sina spår och den är ganska tråkig. Ribborna har kasat runt och nån har gått av så den ser helt enkelt inte så festlig ut och behöver lite kärlek. Min tanke är att plocka ut alla ribbor, såga till plywood och göra “täckta” dörrar istället, som ändå blir med en liten spegel eller vad man ska säga eftersom ramarna står ut mer. Så, fixa dörrarna, sen spraya hela alltet med min nya bästa kompis (handhållen färgspruta) och byta knoppar. Färg har jag, sprutan har jag, knoppar har jag och plywood köpte killarna igår så allting finns – bara hälsan som ska komma ikapp också. Blir nog fint, tänker jag.

ja – så vansinnigt o t r o l i g t trött på att vara nerbäddad nu när jag har ett roligt barnrum att sätta tänderna i (och ett berg av jobb, men det behöver vi ju inte fokusera på just nu).

Men snart hoppas jag; en ny garderob.

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att göra om en gammal möbel.

  1. Åh var rädd om dig. Jag fick ett sånt virus för tre år sedan och är fortfarande lika sjuk, är kroniskt nu och tyvärr finns ingen behandling. Så vila ordentligt. Krya på dig!

  2. Något annat som du kan byta ut brädorna mot är klöverplåt, som du kan måla in någon fin kulör! Hur fint som helst!

  3. Ja usch och fy för årets virus, jag låg hemma med feber över 38 i tre veckor såå tröttsamt och då det bara var virus så fick jag ingen behandlig bara vila, vatten och Alvedon. Men nu är allt bra igen så hoppas att ni snart är friska och krya igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *