Att visa mer Nelly & Fredrik.

 

Jag har ju lovat att visa lite av de porträttbilder jag tog på Nelly & Fredriks bröllop också!

Det var alltså tre fotografer; jag som fotade lite förberedelser och bröllopsporträtten, en som fotade vigseln och så Micke som fotade lite förberedelse, mingel, några bröllopsbilder inklusive oss tärnor, gäster samt fest men som mest filmade. Micke och jag delade även på “första blicken” så att vi kunde få bilder på BÅDAS reaktion när de såg varann för första gången – så otroligt lyxigt.

Mickes bilder har ni ju fått se, och här kommer alltså några av mina. Bildbomb? Jadå.

 

 

Phjuuuu det var nervigt må ni tro!

Jag brukar alltid försöka leverera bilder inom 2 dagar och här var inget undantag, men den här gången var jag extra snabb och slutade inte förrän jag var klar för jag kunde inte stå ut med tanken på att något skulle hända så alla bilder försvann – trots backup och backup på backupen. Man har alltid den där ångesten ska ni veta.

Och det var alltså de sista bilderna från min älskade väns bröllop; hon som var så strålande bland lycka och klänning och bukett och han som var så trygg och rätt genom precis allt.

Bröllop. Man blir ju lite extra blödig och kärleksfull. Så är det bara.

 

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “Att visa mer Nelly & Fredrik.

  1. Underbara bilder som verkligen förmedlar känsla!
    (Varje gång jag hör Kaliffas låt “Helt seriöst” så ser jag Nelly framför mig! :))
    Kram
    Jenny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *