Att försöka hålla sig.

 

Ååååååååå det här ni ser på bilden är det VÄRSTA jag vet!!!

Ett ofärdigt kaos, något som bara väntar på att få omvandlas till något som är skönt att vila ögonen på. Just nu är det långt ifrån skönt att vila ögonen på och jag måste uppbåda all min kraft för att i n t e tänka på det där rummet; jag avskyr verkligen när ett halvfärdigt projekt står kvar och retar mig när det egentligen är så enkelt att få färdigt. Men jag kan bara inte just nu, så är det. Måste bli frisk först. Och tills dess får dörren in dit vara stängd och så får jag låtsas som att det rummet inte finns och att allt egentligen är i jättefin ordning där bakom dörren.

Bara att hålla koll på Prosten är ju ett heltidsjobb som sjuk; man ligger och halvslumrar och hör SÅ TYDLIGT att han hittar på något skit i andra rummet och så försöker man avgöra på ljudet om det är något värt att släpa sig upp för (soffan/soffbordet/väggar/andra möbler) eller om det är något man kan tänka sig offra för en halvtimmes lugn och ro (en strumpa/hårborste/sko/prydnadskudde/hundleksak). Gud måtte han snart bli stor – det är en parodi att se vad han hittar på om dagarna; varje gång man vänder ryggen mot så ser man honom snart i ögonvrån småjoggande och då vet man. Antingen släpar han på min bh eller en sko eller har hittat på något annat hyss och har man otur har han gömt det man letar efter i trädgården på allehanda ställen.

Nu ska jag ta den här dagen till …

Ja till att försöka bli frisk, helt enkelt. Så får det bli.

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att försöka hålla sig.

  1. Lilla Prosten, snälla kan man få någon bild på marodören när han hittar på bus.
    Älskar dina texter njuter av att läsa allt om dessa små hundar och barn.
    Krya på dig.
    /Stina

  2. Underbart med din beskrivning av Prosten, längtar riktigt tills vi kan skaffa oss en valp trots att inte alla delar av livet med valp är så charmiga. Förresten tycker jag att du är HELT fantastisk på att fylla bloggen med fina och genomarbetade inlägg trots att du är sjuk! Hoppas du snart blir frisk så att du kan stilla renoveringskliet i fingrarna!

  3. Fy för sega förkylningar. Jag har precis skaffat 2 bengalkattungar. Jobbade hemma i dag och vilket mayhem, vilken energi! Inte så sugen på att ha Skypemöte när det flyger runt kattungar och möbler 😄 Krya på!

  4. Din blogg är ju helt underbar 🙂 Hoppas du blir pigg snart igen. Känner igen det där med en valp att passa på. Vi har en tös på 4 månader hemma och det är full fart. Springer hon fort förbi en så vet man att hon har tagit något hon inte får och ibland kommer hon rusandes och får spel och bara springer så inte en matta ligger rätt hemma. Full fart. Krya på dig nu <3 och tack för en toppen blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *