Att ha en garderob klar!

 

Sådär blev Noahs garderob!

Bra, eller hur?

Vi tog loss spjälorna, sågade till plywood istället och sen bar vi ut allt på uppfarten där jag gick loss med färgsprutan och sen var det bara ett par nya knoppar som behövdes för att den skulle bli som en helt ny möbel. Nu har han en fin, mjukrosa garderob utan trasiga spjälor. Och ny väggfärg också ja, som ni vet.

Har fotat rummet idag så ni kommer snart få se hela.

 

 

Jag har fått frågan sååå många gånger vart man hittar gosedjur som inte är “gosedjursliknande”, alltså såna man kan ha framme som en del av dekorationen också. Själv älskar jag Moulin Roty och har köpt till Noah varje gång jag varit i Paris, det har liksom blivit en grej precis som tavlorna i Prag och jag har bara hittat märket på NK innan. Så alla hans knasiga, udda, härliga små kompisar är från Paris helt enkelt. MEN nu när vi var på mässan sist så övertalade jag Jenny att köpa in dom, så nu finns de här om ni är fler som är på jakt efter lite annorlunda gosedjur att ge i present eller samla. Inte de billigaste man kan hitta men desto ovanligare.

Nu ska jag återgå till att baka kanelbullar med pojkarna här hemma. Kanelbullens dag i veckan tror jag? Alla anledningar att baka är bra anledningar om ni frågar mig.

Ses imorgon igen, och då med ett riktigt budgettips på lampa!

 

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “Att ha en garderob klar!

 1. Garderoben ser inte alls rosa ut men jag tror på ditt ord 🙂
  Fråga om gosedjuren och fina kuddar (No 74?): används de eller är det bara dekoration/inredning? Jag behöver rensa sjukt mycket hemma och kan inte köpa grejer bara för att dekorera, även om det såklart är jättesnyggt hemma hos dig.

  1. Gosedjurens används absolut, precis som andra leksaker 🙂 kuddar används i omgångar och när de inte används fungerar de utmärkt som dekoration. Har själv inga problem med att saker är pynt – det är ju som tavlor vart som helst i huset eller en sänghimmel eller gosedjurshuvuden på väggen; det har ju inget praktiskt syfte mer än att vara vackert 🙂

   1. Så om jag rensar lite kanske jag kan ha fina kuddar bara som pynt? Hurra 🙂 Tänker på vad Pia i Kammebornia skrev en gång: om man bara har vackra saker så ser eventuellt stök ändå vackert ut 🙂

 2. Väggfärgen ser så fin ut!
  Har en niomånaders son, och börjat så smått fixa med hans rum. Mörkgråa väggar och köpt en matta från HILMA, Antikgrön. Men vill ha en ny färg på väggen.. Har du tips på vad för färg? Vill gärna ha det dämpat och lugnt, och att det funka med den antikgröna mattan..

  Kram och tack för en härlig blogg!

 3. Jättefint Emma, du är verkligen superduktig på att få till den rätta känslan i ett rum…jag känner att vi skulle behöva lite
  “Emma-saker” här hemma och alla fina färger som du blandar till ert hem, riktigt fint gör du det- du är grymt duktig.
  Ha en fin dag, kram Jessica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *