Att handla säkert och enkelt online.

REKLAMSAMARBETE BUBBLEROOM OCH MASTERPASS

 

Har du hört talas om Masterpass?

En fantastisk tjänst från Mastercard som samlar alla dina kort och leveransuppgifter på ett enda ställe, så du bara behöver mobilt BankID när du handlar på nätet och slipper kludda med att skriva in kortnummer och annat. Du handlar via din bank kan man säga, som en slags digital plånbok där du kan addera upp till 25 olika kort att välja bland när du handlar. Masterpass fungerar på 37 marknader världen över och har fler än 340 000 anslutna butiker och växer kontinuerligt. Men kort sagt en tjänst som gör det lite säkrare, enklare och smidigare att handla online utan att behöva leta fram ditt kontokort och gå igenom alla de där stegen med leveransadress med mera för att handla.

Och just nu har Masterpass och Bubbleroom en kampanj där du får 20% rabatt och fri frakt på din order när du handlar med Masterpass! Och hos Bubbleroom kan man hitta mycket skoj.

Ska vi kika?

 

Mjuuuukt i form av vardagströja med lite roligare detaljer och ett par höga supermjuka byxor med korsad gren!

Tröjan finns HÄR och byxorna HÄR.

 

 

En festvacker klänning i djuprött!

För julens fester kanske? Den finns HÄR.

 

 

En lite tjockare bomberjacka för när kylan gör sig påmind hittar man HÄR.

 

 

Och en kjol är ju aldrig fel!

Den här sitter som en smäck och har det där lilla extra i och med rynket. Den har jag satt ihop med samma tröja som på översta bilderna, och själva kjolen hittar man HÄR. Mycket bra pris även utan rabatten, det är det ju på alla plaggen.

Så;

i samarbete med Bubbleroom och deras kampanj med Masterpass får ni alltså 20% plus fri frakt på er order*! Koden ni ska ange är EMMAL och den gäller till och med den 31 december i år så ni har gott om tid. Lite fler av mina favoriter hittar ni HÄR och i kassan väljer ni att betala med Masterpass och anger koden så dras rabatten och den fria frakten där.

Heja!

*= Erbjudandet gäller på allt utom Odd Molly, ROCKANDBLUE, New Look, TOMMY HILFIGER DENIM, Calvin Klein, Hollies, D.Brand, TOMMY HILFIGER, Steve Madden, Boomerang, Svea, Ida Sjöstedt, H2H, Truffle, LYDC London, Gessy, Anna Smith, Glossy, Mayline, Bella Milano, Moda Ex, Rea & Beauty och minsta köpbelopp 100 kr. 

Foto: Mikael Roos

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg