Att ha en riktigt vacker vardagsrumslampa!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK

 

Alltså, det HÄR är nog årets bästa budgettips tror jag?!

Ser ni lampan? Visst är den ljuvlig? Jag drog efter andan när jag såg den när jag satt och skummade lamputbudet för den är alldeles fenomenalt vacker och skir och stram fast ändå mjuk och väldigt Artilleriet hela den. Och ser väldigt dyr ut. Designad, liksom.

I tunt, tunt bambupapper med perfekta skrynklor är den nästan viktlös där i taket.

 

 

Det bästa? Den kostar 199kr!!!! Helt galet!

Eller ja, just nu kostar den 159 kr såg jag när jag letade upp den för att länka, men jag betalade 199 kr och tyckte att det var rena kapet. 159 kr för en lampa som ser ut som ett Artillerietfynd? Ja tack. Den fanns i tre storlekar men jag tog mellan för den hade vackrast form och bäst storlek och den blev helt perfekt där i vardagsrummet, så flyttar den gamla lampan upp till Leo – han behöver något maffigt för att fylla ut. Vill ha hur många som helst av den här men har liksom inga platser kvar.

Men japp – årets budgetfynd kostar alltså 159 kr och hittas HÄR (<-reklamlänk).

High five på den, alltså.

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “Att ha en riktigt vacker vardagsrumslampa!

  1. ohlala detta tackar jag ödmjukast för!! Jag satt och letade liknande för någon dag sen men den hade fler nollor efter sig haha. Jag behöver en stl större till vårt sovrum så detta passade alldeles ypperligt 😀 Lite materiel glädje nu när graviditeten krånglar 😉
    http://lotte4.blogspot.se

      1. Köpte mina fr Jakobssons Möbler i Örebro nu i sommar. Men dem var slutsålda när jag skulle ha dem men just då fick de påfyllning. De har tyvärr ingen webbutik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *