Att ha hittat fint till lågt pris!

 

När jag frågar vad ni skulle vilja läsa mer av är ni många som önskar budgettips, så den här veckan tänkte jag försöka bjuda på inte mindre än tre sådana! Tyvärr kan jag inte lova att alla går att få tag i om ni inte har en viss butik i närheten, men iallafall. Budgettips är det!

Den här vackra vasen köpte jag på Söstrene Grene i helgen! Så himla vacker i sin enkelhet och till riktigt bra pris som allt annat där inne.

 

 

Nu står den på soffbordet och håller monsterablad (älskar monsterablad) och kommer nog vara precis lika fin med andra blommor tror jag. Så har ni en Söstrene Grene-butik nånstans i närheten så är det alltid värt ett besök!

Och vill ni ha tips på serie så måste jag bara rekommendera NOBEL på svt play! Banditen tipsade om den och jag och mannen slukade alla avsnitt i ett nafs, och den var SÅ spännande! How to get away with murder säsong tre har släppts på Netflix, och så är Bosch på Viaplay något att följa om ni gillar lite kriminalare-lösa-fall-inte-så-tungt-stories. Det är ju serietider nu minst sagt när regnet vräker sig mot rutorna utanför och det enda man vill är att kura ihop sig.

Ja, det var lite budgettips och serietips såhär en tisdagsmorgon!

Jag kikar in alldeles snart igen.

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *