Att titta in hos Noah!

 

Hej torsdag!

Idag ska jag och frukostföreläsa aptidigt, men jag tänkte att jag tittar in här innan med lite bilder på hur Noahs rum håller på att bli nu med ny färg och lite andra ändringar.

Vi har satt upp hyllor, som ni kan se!

Vanliga, basic hyllplan som jag målat i nån snickerifärg jag hade hemma och som sen fick komma upp för att ge ännu lite mer förvaringsutrymme där inne. De två understa hyllplanen kan han nå själv så där ställde jag sånt han använde ofta, de övre blir perfekt för sånt som är fint och kanske inte dras ner varje dag.

 

 

Det lilla skåpet bytte plats med garderoben och står nu i den här änden av rummet istället.

Papplådor, korgkistor, äppellådor, vanliga korgar och annat sväljer alla leksaker väldigt bra faktiskt. Jag gillar när man bara kan ösa ner kaoset i något och så syns det inte.

 

 

Sänghörnan är vääääldigt tom just nu, men det är för att vi ska ha dit en annan lösning på säng. Han har vuxit ur spjälsängen tycker jag, så nu i helgen påbörjar Världens Bästa Hantverkare det stora sängbygget efter sedvanligt flummiga, gestikulerande beskrivningar från mig. Det kommer bli en större säng, och lite roligare.

Hoppas jag.

Så tills det är klart gör jag ingenting med den hörnan av rummet, så får det byggas på runt sängen sen istället.

 

 

Och för er som önskade receptet på färgen!

Det är lite knepigt eftersom den är bruten tre gånger, men om ni visar den här i en Nordsjöbutik så vet dom vad dom ska göra. Dusky Le Havre var grunden och sen gjorde vi två stycken ändringar och resultatet blev den som ni ser på väggarna, och som nog är min allra största favorit av alla färger just nu.

Och så ser det alltså ut inne hos Noah för tillfället!

Återkommer med mer säng med mera när det är färdigt. Nu: föreläsa.

 

Rekommenderade inlägg

20 thoughts on “Att titta in hos Noah!

  1. Jag älskar dina barnrum och tycker som alltid de är helt magiska!! Mitt “problem” är att jag och barnen inte alls har samma vision om hur rummen ska se ut. Om min 7 åriga son skulle välja så skulle väggarna antagligen vara limegröna eller knallblå och dottern som är lika gammal som buse skulle nog vilja ha ett regnbågerum.. Ganska långt ifrån detta som verkligen tilltalar mig med andra ord..

    1. Trist! Noah är för liten att ha något att säga till om, och skulle jag säga åt Buse att han fick välja HELT FRITT skulle han säkert ha ett kolsvart rum eller nåt ha ha, men till honom gör jag så att jag kommer med tex 5 kulörer så får han välja bland dom. Och han är liksom trygg med att det kommer bli fint vad vi än gör, så han tycker bara det är roligt när det är dags att måla om eller flytta runt 🙂

  2. Så himla fint och barnvänligt, färgen på väggen blev ju supersnygg och hur kan en rosa dörr passa in så bra, som ett smycke som smälter ihop så bra med matta och vägg, full pott på detta. 😍

  3. Skal man vise bildet av alle tre lappene på lokket, eller er det kun den lappen hvor navnet på fargen står som er den riktige/ferdige fargekoden?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *