Att ta en fredag som laddar för helg!

| Gårdagens: Skjorta DayNight Casual * Jeans HunkyDory * Stövletter Zara |

 

Hej fredag!

Sådär såg jag ut igår minsann men inte idag. Än så länge har jag mjukisbyxor på mig för det får man ha när man jobbar med bilder och inte syns, men jag ska byta om lite senare och köra in till stan för ett lunchmöte så då ordnar det upp sig. Ute i köket jobbar Världens Bästa Hantverkare med nåt han ville testa och det får han hemskt gärna göra, igår borrade han upp lite saker åt mig i sovrummet som ni snart ska få se och i helgen byggs Noahs nya säng vilket ska bli så HIMLA spännande! Den kommer nog göra massor för känslan i rummet.

I helgen ska vi på teater, barnkalas (pojkarnas kusin fyller år) och säkert något mer som jag glömt just nu, och så ska jag göra inbjudningskort åt Buse och hans kommande kalas – han har beställt Batmaninbjudningar så jag ska göra mitt bästa att få ihop någon form av kalasig inbjudan. Det här året har vi kalaset på ett lekland så kan sexåringarna studsa mot väggarna i någon timme (hur skönt?!) och så tar vi ett ”vuxenkalas” hemma med far-och morföräldrar och sådär under lite lugnare former.

Men först är det en fredag som innehåller hantverkeri, bilder, möte och helguppladdning.

Herregud vad skönt det ska bli med lördag!

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ta en fredag som laddar för helg!

  1. Vad du klär bra i din nya frippa!
    Hemma hos oss är rena sjukstugan och båda pojkarna är sjuka. Så det blir nog en lugn helg, när jag kommer hem till VAB-stugan efter jobb 😉 Kram! ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *