Att ha en mästerbagare hemma.

 

Vi bakade såklart kanelbullar i veckan, vi också, som resten av hela Sverige verkar ha gjort. Kanelbullens dag vill ingen gå miste om, inte heller jag (fast jag måste erkänna att jag nog helst hade bakat lussebullar – det får dock dröja ett liiiitet tag till). Här hemma stod Buse för nästan allt jobb med bullarna, själv behövde jag mest plocka fram och måtta upp lite och fixa ugnen och så roddade den lilla mästerbagaren resten. Att han har blivit så stor nu? Ofattbart.

Igår var det ett alldeles MAGISKT höstväder i Skåne; solen stod låg och gul och liksom silades genom morgondimman och jag fick en sån himla lust att fotografera men hade ingen tid. Och så får jag ju en Smålandslust utan dess like såklart, men nu följer tre helger som vi måste vara hemma pga kalas och annat, så det får helt enkelt vänta tills vi äntligen kan ta oss dit. Och då är det ju nästan dags för julmarknad? Den får man aldrig missa.

Idag ska vi iväg och se Bamse på Malmö Arena (fick ett presskit med biljetter till pojkarnas stora lycka) och sen blir det kalas, så jag måste skynda på här lite. Men ha en underbar lördag vänner, så ses vi alldeles snart igen!

Ta hand om er <3.

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att ha en mästerbagare hemma.

  1. Lussebullar, det var en tanke det! Med vit choklad och pistage… varför vänta liksom mvh hon som började längta efter julmusik för två veckor sen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *