Att ha haft en lördag för pojkarna.

 

Igår var en lördag nästan helt för pojkarna.

Vi startade med att ta oss till Malmö för att se Bamse och Världens Starkaste Man (som jag fick biljetter till i ett presskit) och jag och Noah tog tåget, eftersom tåg är livets grej.

ALLTSÅ HUR SÖT ÄR INTE ONGEN?!!!!

Jag d ö r söthetsdöden där han sitter i sin bananjacka och sin lilla mössa med underläppen alldeles trumpen och tung. Det är så märkligt; det där är Noahs det här är det häftigaste jag vet-min. På allvar. När han får göra något som han verkligen älskar, som att åka tåg eller traktor eller paddla kanot eller åka karusell eller vad som helst som är världens grej för honom, så har han det här pokerfejset. Han ser ut som om han är dödligt uttråkad och inte kunde bry sig mindre, men om du försöker lyfta av honom från vad det nu är han åker för att du tänker att han ju ändå inte ser ut att vara särskilt road så jäklar kommer du märka att det är en dålig idé.

 

 

Det här är hans detta är så häftigt att jag dör-fejs, bara.

Som om det sker en miljon saker på insidan, men utsidan måste hålla tätt. Blir kanske en pokerspelare av honom längre fram.

 

 

Jag och Noah kom fram lite före Buse och mannen, så vi tog ett stopp på Mc Donalds så länge.

 

 

Sen var vi samlade!

Det var ju svinkallt igår? Och den senaste tiden? Blev mössa och stickat och gud vet allt, och jag var sugen på att rafsa fram VINTERkläderna men stillade mig och försökte tänka på vad jag då skulle hitta på när det började gå under nollan. Men nu är det runt 6 grader på förmiddagen och det är bannemig inte varmt.

Där bakom, för er som inte är Skånebor, är Emporia i guld åt vänster med den fräsiga öppningen i taket (ett väldigt stort shoppingcenter, Malmös svar på Mall of Scandinavia) och åt höger ligger Malmö Arena dit vi skulle.

 

 

Det var alltså Bamse och Världens starkaste man vi såg, och det var nästan fullsatt? De kör nån turné nu och det var tre föreställningar i Malmö igår, och redan första var alltså fullspäckad med folk. Jättekul att se, vi är lite dåliga på att gå på just teater med pojkarna – det blir mest bio (tror det bottnar lite i hur traumatiserad Buse blev när de var på teater med föris när han var i Noahs ålder och såg något väldigt artsy hans känsliga själ inte riktigt klarade av).

Men Bamse var inte artsy och svår så det gick utmärkt. Magnus Samuelsson var med och Buse synade honom noga från sin plats och halvvägs in i pjäsen lutade han sig mot mig och sa Mamma, jag tror hans muskler är fejk. 

Det var kul.

 

 

Efter kunde man träffa alla figurerna, men det var killarna inte så intresserade av så vi gick ut istället. Och där stod Polisen! Åh, jag älskar när de gör så – ställer upp en eller två polisbilar där de vet att det kommer finnas barn och så står de där i sina uniformer och ler med hela ansiktet och erbjuder barnen att klättra in och sätter igång blåljusen och sådär. Jag blir nästan gråtmild så fint tycker jag det är.

Om Noah ville klättra in? Fanns ingen tvekan.

Tog även en närbild så att ni kan se JAG VILL ALDRIG GÅ HÄRIFRÅN DETTA ÄR DET HÄFTIGASTE SOM HÄNT MIG- min.

(Sen var vi tvungen att gå vidare för att hinna med tåget och det var INTE uppskattat).

 

 

Men det gick över när man förstod att det var dags att åka tåg igen.

Efter Bamse delade vi på oss, så att Buse åkte på kusinkalas med mannen och jag och Noah tog tåget hem. Det skulle vara lite större barn så Noah hade det nog roligare med att bada badkar och åka tåg och läsa Hjulen på Bussen (och mannen lite lugnare ha ha) så det blev en fin fördelning. Och så fick Noah åka tåg två gånger, hiss två gånger, se Bamse OCH sitta i en polisbil på en och samma lördag. Inte dåligt det.

Och idag följer vi upp med något annat, inte bestämt riktigt vad ännu.

Men söndag, det är det!

 

Rekommenderade inlägg

14 thoughts on “Att ha haft en lördag för pojkarna.

 1. Så underbar min han är, och så söt! 🙂 Har också en son (dock nio år) som oftast behåller de stora känslorna på insidan. Det gäller att vara lika känslig som honom för att märka vad han känner… Tur man är HSP! 🙂 Ha en fin söndag, för mig blir det en jobbsöndag med kaffe och lite Dumle tillhands.

 2. Vilken härlig dag! Vi bor på landet så jag kan verkligen känna igen mig i det där lilla som ändå blir världens grej, som när min lille åkt buss in till stan och åkt spårvagn med mormor. Toppenkul 😀

 3. Vilket underbart minspel !!!! Och vad jag skrattade när du skrev om att Busen trodde att Världens starkaste man hade fejk-muskler. 🙂 🙂 🙂

 4. Jag ville bara säga att jag uppskattar dina inlägg och sättet du skriver på, så himla mycket! Jag har inget inredningsintresse, inga egna barn och inget modeintresse – men även de här inläggen gör du på ett så bra sätt att jag som “egentligen” scrollar förbi såna här inlägg bara MÅSTE läsa, för man fångas och sen kan en inte dra blicken ifrån texten innan den tagit helt slut. Tack för en superfin och bra blogg!

  1. Ha ha tusen tack! Så himla snällt av dig att ta dig tid att berömma <3 Men om du inte gillar barn, inredning eller mode – vilka inlägg läser du hos mig? Måste fråga känner jag 😂 Det är ju till 99% det jag skriver? Förutom ett och annat om hundar eller hudvård typ.

   1. Håller med Lizette, och har inte heller egentligen inredning/modeintresse men jag gillar ditt sätt att skriva och gillar dina bilder skarpt
    Må gött!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *