Att få ha lite roligt också.

 

Tadaaaa!

Sådär ser vårt sovrum ut nu!

Inte en så jättestor förändring från sist kanske, men jag har fått upp det där ovanför sängen tillslut och nu är sovrummet mer eller mindre komplett bortsett från att jag ska hitta en matta och att det nån gång ska till garderober. Jag ville ha lite roligt med det här rummet, tycker man får lov att ha det, så jag bestämde mig för att hänga upp mina två mässingsdraperier som en slags blickfång eller sänggavel ovanför sängen. Det är ju en ganska stor och hög vägg som nu fick ett syfte och fylldes ut på en och samma gång.

 

 

Draperierna är från Day Home och de köpte jag på Soluppgången för ganska längesen (hittade dom inte nu så verkar inte finnas kvar i lager) och det är två stycken som jag satt ihop till ett. Skimrar med morgonsolen och kastar solkatter på väggarna och när jag tröttnar går de fort att bara lyfta av och ersätta med något annat. Jag gillar hur man hajar till när man går förbi rummet – tycker som sagt att man får lov att gå lite bananas ibland.

Idag ska jag fota med Micke och sen förbereda en egen fotografering jag ska ha imorgon, så det blir att skaka av sig måndagskänslan och sätta igång.

Men såhär ser det alltså ut i vårt sovrum nu för tiden!

Alldeles skimrande och guldigt och over the top.

 

Rekommenderade inlägg

15 thoughts on “Att få ha lite roligt också.

  1. Blev lite chockad först men så jävla fint sen, älskar inredning som växer på en! Det måste vara fint i mörkret med!

  2. Super snyggt! Kanske har du i något tidigare inlägg beskrivit färgen på väggen och jag missat detta men skulle gärna vilja veta hur du målat och med vad😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *