Att ha lördag mitt i veckan.

 

Där inne i vardagsrummet ligger Tant bland kuddar och hundleksaker (den neonrosa grisen där i soffan är Prostens favorit, den låter bröööööö när man trycker på den) och har lördag mitt i veckan. Det har nämligen serverats ben; såna där extra goda med torkad kyckling runt skaftet, såna man som hund inte kan få nog av.

 

 

De klämmer ett sånt där i imponerande takt;

först den torkade kycklingen och sen resten. Tant kan ligga och mala med halvslutna ögon och riktigt n j u t a av sitt ben, och så ska man få ha det på ålderdomen tycker jag. Hon är ju gammal nu, snart tio, och då ska man väl få ligga lite extra skönt och äta lite extra gott och ha det lite extra bra i största allmänhet kan man tycka. Sen Tooka gick bort blev det så tydligt att det kan ske precis när som helst, så jag försöker ge extra guldkant till allihop så ofta det går – men framförallt till Tant som ligger år före de andra.

Idag ska jag åka till YSB och ha produktfotografering! Alltid roligt. Och sen ska jag hem och fixa bilder, och sen blir det till att handla ingredienser så jag kan baka morotskaka ikväll. En viss Buse fyller ju år imorgon och har önskat sig morotskakefrukost och det ska man såklart få när man fyller sex år och allt.

Så jobba, jobba, baka kaka, slå in paket som ligger gömda och se till att tårljusen är redo.

En liten stjärna blir ju snart ett år större!

 

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “Att ha lördag mitt i veckan.

 1. Åh klart hon ska <3
  Jag vet precis, för jag tänker samma sak runt min kisse som är 18 år, och imponerande pigg fortfarande, å jag försöker ta vara på varje sekund med honom <3 när han inte sover och kommer å snackar och vill busa, med en light stress av rätt vare är kan det vara över. Men försöker slå bort det och leva i nuet. Men det blir extra allt så mycket som möjligt ändå.
  Kram på dig

 2. Det ser ut som ett riktigt fint hundliv hon har <3 Hyllorna bakom soffan – är de i två olika färger eller är det ljuset som får det att se ut så?

 3. Min dotter Alice 5 år: Är det en riktig häst i soffan?
  Jag: Nej, det är en hund.
  Alice: Nä, det är en häst.
  Jag: Det är en stor hund.
  Alice: Nä.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *