Att ha vardagliga höstfavoriter.

 

Och så var det dags att styla lite mer “vardagliga” outfits för den som kanske inte har ett kostymkrav på jobbet, eller för dig som kanske bara vill ha lite inspiration på vad man kan ha på sig nu när temperaturerna har börjat krypa neråt men ännu inte så mycket att man behöver hundra lager av allt för att inte frysa ihjäl.

Det är ju SÅ roligt med höstkläder, och det hade trillat in så mycket fint hos CountryDreams att det var svårt att välja, men det här satte jag iallafall ihop. Två stycken outfits som andas höst och har sånt som jag själv tycker om att bära.

 

 

Först;

den oversized kavajen i rutigt! Höstens “måsteplagg” om man är trendig, men framförallt ett plagg som förvandlar en ganska casual outfit till något mer klätt i ett nafs. Jag bär den helst till stickat eftersom den är så rymlig i modellen och så gillar jag kontrasterna mellan det stickade och det mer skräddade.

En mössa behöver man alltid, jag tycker om de lite mer “hängande” som inte sitter allra högst upp, och så ett par riktigt schyssta jeans som ni har sett innan. Älskar att de har lite roligare fåll som är kortare fram än bak (snyggt till klackar) och så den lilla broderade texten i rött som grädde på moset. Och så en schysst stickad tröja att bära till det mesta! Älskar den blekta färgen och den höga men inte ett dugg stela halsen.

(Stövletterna är från Zara och den modellen är också en sak att hålla utkik efter i höst; den typen av “strumpskaft” kommer mer och mer!)

| Stickad tröja – HÄR |
| Kavaj – HÄR |
| Jeans – HÄR |
| Mössa – HÄR |
| Väska – HÄR |

 

Och så såhär!

Samma tröja och samma väska (det bästa är ju plagg som går att använda på många olika sätt) men med en smalare siluett nertill. Här valde jag att lägga till en skjorta för att ändå få lite extra “klätt” intryck; tycker det är fint när skjortans detaljer får ta lite plats; som flikarna som får vara synliga i halsen, och manschetter som får sticka ut.

 

 

Och när skjortans manschetter dessutom har ett sånghär toksnyggt broderat sigill på sig bör de DEFINITIVT sticka ut! Det är såna små detaljer jag är så svag för; sånt som gör ett plagg till 2.0 på nåt vis.

 

 

Leggingsen ser ut som skinnbyxor, men det är de inte!

Det är de där f a n t a s t i s k a versionerna från Spanx som ser ut som ett par dyra skinnbyxor men är mjuka som ett par mjukisbyxor att bära och till jämförelsevis rimligare pris – här har de bara gjort en liten “motorcykeltwist” på modellen med detaljer och ränder. Hög midja med bred linning och en “shape-effekt” om man nu känner att man behöver det, men framförallt sköna att bära.

Ett par röda skor piggar ju upp precis vad som helst känner jag? Särskilt när de kommer i en klassisk modell som man kan gå i under många år framöver. Hatten är från förra året men man kan nog hitta liknande även i år.

| Leggings – HÄR |
| Skjorta – HÄR |
| Skor – HÄR |

Och i samarbete med Country-Dreams har ni 20% på allt till ord pris (alltså inte bara det jag visar här, utan allt i hela butiken) med koden FRU20. Koden gäller till och med på söndag och hela utbudet hittar man HÄR.

Nu, mina vänner, ska jag fira födelsedagsbarn!

Ses snart igen.

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS, foto: Mikael Roos

 

Rekommenderade inlägg

17 thoughts on “Att ha vardagliga höstfavoriter.

 1. Snyggt som bara den. Men jag tror att du skulle kunna ta på dig en sopsäck och det skulle bli rusning till Clas Ohlson och andra ställen där man kan köpa sopsäckar. Du klär ju i allt vackra människa. Grattis till födelsedagsbarnet! Kram Annika

 2. Åh, vad snyggt!! Jag vill ha allt 🙂 Jag har en helt annan kroppsform och längd än dig, men hittar alltid något som passar i dina tips!
  Grattis till den stora killen!

 3. Vad har du för storlek på Spanxbyxorna? Var inne på sidan och såg att de fanns i small, medium, large osv, men tycker att det är jättesvårt med storlekarna… På byxor från exempelvis Lindex så har jag 38, men testade ett par byxor på Zara i strl 38 och de var för små. Vill så gärna beställa för de var supersnygga och precis vad jag letat efter! Tänkte om du har small så kanske medium skulle passat…

  1. Du kan inte få på Zaras storlekar, de är SÅ små. Jag har S i dessa, du ska nog ha en M eller S beroende på hur mycket “shape” du vill ha. De är ganska tighta.

 4. Hej Emma! Stövletterna från Zara är ju bara smashing! Är de nyinköpta? Kikade på detas sida men tyckte inte jag kunde hitta dem där..
  vänliga hälsningar!
  Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *