Att ha firat en Buse!

 

Hipp hipp hurra!

Igår firade vi som sagt Buses sexårsdag med morotskakefrukost och minikalas innan klockan ens slagit sju. Därav den lite kassa kvalitén på bilderna; vid sju på morgonen har vi inte direkt ett överskott av naturligt ljus som flödar in i huset den här årstiden. Men iallafall; kalas blev det! För oss fyra. Så får han det “riktiga” kalaset med vänner nästa helg.

 

 

Jag hade dukat upp en liten frukostdjungel och bakat en morotskaka efter önskemål!

Inga ljus i tårtan denna morgon utan en liten skylt istället som blinkade och hade sig, mycket uppskattat.

 

 

Det fanns glasögon till alla.

 

 

Älskade!

 

 

Det var ett mycket bra sätt att starta en onsdagsmorgon om ni frågar mig, tror inte nån kan vara på dåligt humör efter morotskaka och firande sådär på morgonen. Noah var peppad, Leo var peppad, mannen var sockerstinn – mycket bra gäng som lämnade huset när det begav sig.

 

 

Sen, till eftermiddagen, bakade jag och Noah bullar till Leo så han fick lite födelsedagsfika och så beställde han sushi till kvällsmat och så fick det bli – så hela dagen blev ett långt firande med god mat och paket och grattis-samtal på telefonen och monterande av presenter. Så som det ska vara när man fyller år och har en alldeles egen dag.

Idag är det inte fest kanske men ganska så händelserikt ändå. Full storm ute och varmvattnet har av någon anledning lagt av så jag behöver hitta en VVS-are (och med varmvattnet rök även elementen så det är hyfsat kyligt just nu) så det är inte världens bästa start, men hanterbart ändå antar jag.

Torsdag? Nu kör vi.

 

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “Att ha firat en Buse!

  1. Jag är dålig på att kommentera men måste bara säga att ni verkar vara en så härlig familj! Vilket fint firande du (ni) styrt upp med morotskaka, pynt och alla små detaljer, JAG skulle med bli pepp efter en sådan start på dagen och jag har några fler år på nacken än Buse 🙂

  2. Stort grattis i efterskott bästa Buse! Åh, jag kommer ihåg när jag läste att han äntligen hade kommit ut. det var på bussen på vägen hem från skolan och jag blev alldeles tårögd. Det betyder ju att jag har läst bloggen i lite mer än 6 år, helt galet haha. Men vilken mysig idé med kalasfrukost! Det tror jag vi får anamma när vår lilla fröken blir lite äldre. Låter hur som helst som att Buse hade en riktig toppendag, som sig bör!

  3. Hej Emma,
    Ser alldeles undervart ut! Vilken glad Buse du måtte ha haft där hemma. Vi ska ordna fem års kalas så småningom och skulle så vela veta varifrån den blinkande kakdekorationen är köpt ifrån?
    Vore väldigt tacksam för svar! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *