Att ha helginspiration på mailen.

*detta inlägg riktar sig till dig som är över 25 år*

 

Om matinspirationen inför helgerna tryter så finns det en enkel lösning – Viva Vin&Matklubb!

Jag har skrivit om dom innan; en livräddare när det kommer till inspiration. Dels finns ju själva hemsidan (här) som man kan söka recept och annat på, men framförallt måste jag slå ett slag för nyhetsbrevet du kan skriva upp dig på HÄR; där får du recept och inspiration och vintips i lagom tid för helgen och kan botanisera bland tipsen. Jag har byggt upp ett eget litet receptbibliotek med deras grejer nu och gillar verkligen hur recepten liksom följer årstiderna och tar tillvara på de råvaror som är bäst JUST NU.

Och ska man göra lite större middagar eller bara vill ha tips på vin till just det man ska laga så finns det alltid ett vintips med till varje recept, utvalt av en sommelier för att passa just den rätten.

 

 

Nu förra helgen gjorde jag en dunderlunch till exempel;

en krämig pasta med svamp och mustig sås. Jag följer sällan recept slaviskt, här bytte jag till exempel ut den föreslagna svampen mot kantareller och skippade pinjenötterna, men det är så skönt att få själva inspirationen serverad så kan man addera eller ta ifrån precis hur man vill själv. Och ja; pasta igen. Kan inte rå för det. Pasta är det bästa jag vet.

Receptet på pastan hittar du HÄR och där finns även en uppsjö av andra recept att botanisera bland. Missa inte att skriva upp dig på nyhetsbrevet (här) så får du ett marigt nyhetsbrev i lagom tid för helgen med både vin- och recepttips.

Hoppas ni kan kicka igång inspirationen, och låt det väl smaka.

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att ha helginspiration på mailen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *