Att ha en tavelvägg och lite annat.

sponsrad färg

 

Ni vet den lilla hallen?

Nu har den en tavelvägg!

Jag ville ha ett blickfång där mot Noahs rum (mer än den rosa dörren) och hade ändå framkallat lite nya bilder från i somras så det fick bli en hel tavelvägg där borta, helt enkelt. Riktigt färdig är den inte ännu, utrymmet längst upp till vänster väntar på något som ska sitta perfekt (vet inte vad ännu, det ger sig med tiden) men det blev ju bra ändå. Nu är hela familjen på en och samma vägg, samlat med lite minnen från resor och annat vi sparat på oss. Nu är det ju så VANSINNIGT mörkt att fota just den lilla hallen på morgonen om man inte öppnar upp in till badrummet (vänster) eller Noahs dörr mer, men gör jag det så kan ni inte se tavelväggen och jag var för ivrig för att vänta på ljuset så det får bli såhär.

Och nej, hallen är inte rosa längre. Den KOMMER bli rosa nån gång i framtiden, när jag hittat helt rätt nyans. Nu är den blå-ish i en färg som heter Andrum och som jag fick av Nordsjö (de tyckte nog synd om mig efter de senaste månadernas kalabalikmålning) – den finns bland de nya färgerna som kom med Heart Wood nu nyss. Dörren är målad med Milk Paint sen innan och sen vaxad för att hålla.

Blev fint tycker jag! Mer hemma.

 

 

Och där är bokhyllan fortfarande ja.

Billy Bokhylla vi gjorde ett IKEA-hack av (det inlägget finns att läsa HÄR) och som ännu står stadigt. Det lilla fönstret fanns i väggen från början, men annars var det ett tomt utrymme som inte var djupt nog att ställa något (om man inte hittade ett riktigt smalt sidobord) så det passade perfekt att omvandla till något som faktiskt gick att utnyttja.

 

 

Och åt andra hållet!

Där står Prosten och undrar vad jag håller på med, köket badar i ljus och längst bort trängs alla kappor och ligger skor lite huller om buller som jag tänker mig att det gör lite överallt hemma hos många. Skåpet åt vänster är det där gamla Bazaar-skåpet som tidigare var vitt och som jag nu målade och ställde in här istället. Där gömmer jag min hårfön och mina hårgrejer hur bra som helst, brukar nämligen föna håret framför spegeln sittande där på golvet och nu har jag allt nära till hands.

Och det var det!

En liten rundtur i den lilla hallen, med tavelvägg och allt.

Ses snart igen!

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att ha en tavelvägg och lite annat.

  1. Jätte fint !! Jag har målat en Petrol färg i mitt kök och ska försöka hitta några Gardiner till. Jätte svårt. Vad skulle du valt ? Ha en fin dag

    1. Det finns ju 100 nyanser av petrol så det är svårt att säga, men vitt/beige/ljust funkar ju till allt så testa med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.