Att ha varit på invigning!

innehåller reklamlänk – produkt köpt med rabatt

 

Ja i förrgår var vi då i Malmö för invigningen av Kicks!

Jag, Banditen och Frida.

Det är ju inte så jätteofta man får till att ses med vardag och jobb och barn och allt, så när det är nån form av jippo som infaller när några kan ta sig ledigt så gäller det att passa på. Dock hade jag och Banditen sån otur att tågen hem slutade gå på kvällen och skulle ersättas med tågbuss (vilket inte går med en Bandit) så vår invigning blev väldigt kort eftersom sista tåget vi kunde ta gick en timme efter invigningen öppnat. Men så är det när man bor på landet. Tur nog åkte vi ju in lit tidigare så vi hann träffas och prata i vilket fall.

 


jeans: Zara | väska: Malene Birger | skor: Zara | reklamlänkar: jacka Hunkydory | halsduk Malene Birger

 

Nästa gång jag ska till Emelie så ska jag kapa lite mer hår tänkte jag. Det blir kul.

Men iallafall;

det var vansinnigt skönt att få hänga lite med tjejerna, gå till La Leia, ta en fika och annat som man behöver för själens skull.

 

 

Vi hamnade på EspressoHouse i väntan på att Kicks skulle öppna.

Frida fyllde år och allt så hon var extra glad, och Banditen är så himla fin i sin lugg! Mycket Goldie Hawn (den tidiga versionen) tycker jag? Klär henne verkligen.

Här hann vi avhandla en hel del om jag minns rätt; det brukar bli så.

 

 

Sen var det galej!

 

 

Det var ju så stort där inne att jag kom av mig lite på att fota; men jag fann en stor hylla GlamGlow till min stora lycka (älskar deras orange ansiktsmask; den bleker pigmentfläckar som inget annat. Rekommenderas! Och så fanns det Laura Mercier och Smashbox och annat som jag inte brukar hitta på Kicks här nere.

 

 

Frida fick slå sig ner och njuta av både ögonbrynsfix och skäggig man på sin födelsedag.

Och sen var det dags för mig och Banditen att jogga till tåget med varsin goodiebag i näven (och VILKEN goodiebag sen!), det var alldeles höstigt och mörkt och hade duggregnat i timmar så det kändes nästan som man var med i en film där man gick på tomma, vattenblanka gator.

Och det var den dagen det!

Idag kommer mamma och Göran, imorgon väntas det kalas och jag samlar styrka (för kalaset alltså, inte mamma ha ha) och tänk att det alldeles hux flux blev fredag?

(De första bilderna är tagna av Mikael Roos i vanlig ordning. För alla er som behöver lite nya bilder måste jag bara tipsa om att han kör ett supererbjudande på porträtt/par/gravidfotograferingar just nu! Jag får många förfrågningar men hinner helt enkelt inte med som jag skulle vilja, och Mikael kan jag varmt rekommendera. Vet inte om han har några platser kvar bara men värt att kolla om ni behöver fotas. Mer om det HÄR).

 

1 kommentar till “Att ha varit på invigning!

  1. Sköna bilder och jag håller med dig om Banditens lugg superfin, men DU är också så grymt snygg i lugg och för att inte tala om den jackan!!

    Fin helg och en höstkram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg