Att ha en prost i sovrummet.

 

Ha! Det är det där som kallas för klickbete, den rubriken.

Jag tänkte inte dela med mig av några sovrumsdetaljer här så ni kan vara lugna – mer än bilderna på Prosten som, som sagt, tagit den nya stolen till sig och gjort den till sin. Ännu en likhet han har med Tooka; hade hon fortfarande funnits hade hon legat i den där hon också och tittat avmätt på omgivningen.

Idag vaknar vi med fullt hus; sju hundar, en mormor, en Göran, två barn, en man och jag. Och så är det kalaslördag med en himla massa barn och jag har lovat att sminka nån fräck mask på Buse (över ögonen alltså, inte daggmask) och det är väldigt skönt att ha kalaset på annan plats den här gången så att det där med att klä ut sig försvinner och jag slipper möta föräldrar iklädd latexdräkt eller polisuniform för en gångs skull.

 

 

Men helt kommer man såklart inte undan; jag får nog dra dit några streck på mig själv också så att man ser att jag och Buse hänger ihop såklart.

Så idag blir det barnkalas (skänk mig en tanke) och sen hem för att njuta laxtacos och cheesecake-galette och pusta ut. Det blir min lördag det. Häng med på Instagram vetja! Oklart hur mycket jag kan visa idag pga andras barn, men en mycket glad Buse kommer säkerligen dyka upp (kontot är @attvaranagonsfru).

Ha en finfin lördag ni också.

 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Att ha en prost i sovrummet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *