I annonssamarbete med FRAMKALLA

Att ha klapparna inramade och klara.

 

Som sagt; personliga julklappar måste väl ändå vara de bästa?

Att ge bort foton kan liksom inte bli fel; på barnbarnen till farföräldrarna, på möhippa till vännen som gift sig, på magen till den blivande pappan/mamman, på er första kyss till den du älskar – och så vidare. Kan man dessutom få bilderna inramade och klara är det ju ännu bättre.

 

 

Och nu har Framkalla börjat med just den tjänsten;

att rama in dina bilder! Med passepartout och glas och ram och hela kitet, i mindre eller större storlekar. Och fortfarande finns den vackra boxen såklart, den ni ser åt höger på översta bilden, som man kan välja till sin beställning om man vill framkalla kort traditionellt och ge bort i en fin ask istället.

 

 

Framkalla är alltså en app där du kan framkalla dina bilder från mobilen. Du kan göra vanliga framkallningar, i retroformat, som en bildremsa, få med en liten ask, göra en fotoposter eller alltså få bilderna inramade i kvadratiskt eller rektangulärt format! Din beställning kommer sen på posten som vilken beställning som helst. Här på bilderna har jag använt tre olika storlekar på inramning; en på 21×21 cm på Noah sovande, en 40×40 cm från Nellys möhippa och så en rejäl pjäs på 50×70 som jag gjorde i liggande format och som kommer få vara en del av den pågående tavelväggen här hemma. Boxen med bilden på Leo är för det klassiska formatet 10 x 15 cm (asken kan man välja till när man kommit vidare i kassan, så bli inte förvirrade om ni inte hittar den bland produkterna)..

Och om du vill bygga en tavelvägg eller bara skapa en vacker julklapp till någon har du i samarbete med Framkalla just nu 15% på hela din beställning med koden emma15 till och med nu på söndag. (OBS – de har även ett erbjudande just nu där du kan beställa tre stycken inramade bilder och få den billigaste utan kostnad, det går inte att kombinera med rabatten men ska du ändå beställa tre inramningar är det ju ett väldigt bra alternativ).

Appen Framkalla finns för iPhone än så länge och går att ladda ner HÄR. Vill du ha lite inspo och information om de inramade printsen hittas det här.

Kanske kan en julklapp prickas av?

 

I reklamsamarbete med FRAMKALLA

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha klapparna inramade och klara.

  1. Perfekta julklappar! 💕 hoppas de kan utöka till Android till nästa jul. Hittat andra alternativ för i år men gillar en del detaljer som Framkalla har..så får hålla tummarna framöver 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *