I annonssamarbete med PROVRUMMET

Att välja favoriter.

 

I somras fick jag ju välja ut några favoriter i samarbete med Provrummet för att fotografera, och så även nu i höst!

Så jag tänkte vi kunde kika på vilka jag valde ut?

 

 

Först ett set i randigt med lite pyjamaskänsla (fast mer klätt, inget silkigt material). Man kan såklart ha byxorna för sig och kimonokavajen för sig, men tycker att det blir dansk oroligt ihop, och dessutom kan man styla det på lite olika sätt; på översta bilderna har jag till exempel stoppat ner kavajen i byxorna så blir det lite mer jumpsuit.

Detta set är från Eriks Fabriker, byxorna finns HÄR och kavajen HÄR.

 

 

Sen ett riktigt klassiskt set – höga vida byxor och en vit blus med lite roliga detaljer vid ärmslutet!

Jag älskade verkligen de här byxorna; går ju att kombinera i oändlighet och ett par höga svarta byxor med vida ben är en jättebra bas i garderoben. Blusen är lite genomskinlig vilket jag inte tycker gör något till fest (man kan ju ha linne under på dagen om man känner sig bar) och med en scarf i halsen blir det ändå lite påklätt på något vis.

Byxorna finns HÄR och blusen HÄR.

 

 

För att fortsätta på temat svart och vitt; en skinnkjol med lite klockat fall och ännu en blus med detaljer!

Kjolen är längre bak vilket ger en lite roligare siluett och blusen har knyt i halsen och vid ärmsluten och är broderad med silvertrådar så den passar lika fint till vardag som till fest.

Kjolen hittar man HÄR och blusen HÄR.

 

 

Och slutligen en fantastisk klänning (som även finns i riktigt juligt rött!) som är en slags crossover mellan pyjamas och skräddat plagg som jag har svårt att inte förälska mig i. Faller silkeslätt och liksom böljar när man går, och ska man på julbord till exempel är den ett hett tips. Finns i svart HÄR och rött HÄR.

Provrummet startar sin Black Friday-rea nu på fredag (dock kommer känningen inte vara med där) så det är ett tips om ni hittat något ni gillar och vill ha lite is i magen. Om inget annat hoppas jag ni fick lite inspiration!

Nu ska jag ta tisdag med att fota julljus i en lite för kall studio.

Hörs snart igen!

I reklamsamarbete med PROVRUMMET, foto: Mikael Roos

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att välja favoriter.

  1. Snygg modell och vilket otroligt vackert foto. Måste säga att det här är så mycket bättre och vackrare än i många modemagasin. Där kan jag ofta tycka att bilderna är förfulade, kanske är det någon trend i det eller vad vet jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *