Att sova middag.

 

Där borta i soffan, omringad av kuddar och under sitt blåa täcke, ligger en liten och sover middag.

Noah somnade i bilen från Mormor/Göran till Drömmen och fick bäras in och bäddas ner direkt när vi kom fram. Han sover fortfarande mitt på dagen och eftersom det inte stör hur han sover på natten har vi låtit det få vara så. Buse var precis likadan; han sov som en stock på dagarna i 2-2,5 h i stöten och varje dag när man hämtade honom på förskolan och frågade hur dagen varit var svaret altid detsamma Bra, men xxx väckte mig. Han höll agg hela dagen mot den stackars personal vars tur det var att väcka honom.

 

 

Och det ser ju onekligen skönt ut.

 

 

Och lite såhär känns det ju för oss alla när det är dags att stiga upp? Iallafall för mig.

(Och ja, han använder också sin kanin som napp – precis som Buse gjorde. Fast där Buse valde örat har Noah valt svansen, och så är det med det).

Idag funderar jag på att baka pepparkakor med pojkarna när det kommit hem. Man får ju lov att göra det. Eller lussebullar kanske? Julen är ju så himla kort så jag vill gärna starta den NU så att den räcker så länge det bara går. Helst av allt skulle jag vilja smälla upp granen men där går såklart gränsen. MEN! Ni är många som har efterfrågat lite inspiration på julstjärnor och annat så det har jag minsann redan hängt upp och ett inlägg kommer senare idag. Jag är säkerligen först i kvarteret men vad gör det, jag kan alltid dra “jag är bloggare”-kortet och det är ju förbaskat skönt.

Så lite senare; julmys! Först en försenad frukost och förberedelse för Skypemöte.

 

 

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “Att sova middag.

 1. Ja jag håller med dig, mera julmys till folket 🙂
  För några år sedan köpte du en så himla fin prydnad (som jag fortfarande letar febrilt efter, hoppas innerligt att den ska komma tillbaka) en slags boll/klot i typ metalltråd, du hade den hängades i taket. Kaaanske att det var något från Walter&co… ring a bell? Om du vet vilken jag menar, kan du inte visa den igen? <3 <3

  1. Vet EXAKT vilken du menar! Letat som en galning efter den sen vi flyttade till detta huset men den måste ha kommit bort i flytten på nåt vis? Hittar den bannemig inte och jag ÄLSKADE den bollen.

 2. Men rackarns då, bara hoppas den dyker upp… och om jag lyckas hitta en liknande kan jag hojta till om du vill 😉

 3. Vad duktig du var på att skapa rörligt material med Clas Ohlson. Bra jobbat!
  Skrev aldrig då jag tittade häromdagen men nu kom ditt arbete upp när jag sökte information till en presentation jag ska ha och jag var tvungen att återvända hit för pepp och säga att du var mycket inspirerande, mysig och bra på alla sätt och vis. Ha en fin dag. Kram K

 4. Vår granne har haft en fullt klädd julgran på balkongen i två veckor nu. Så att du sätter upp stjärnor känns väldigt milt. 😉🙂

 5. I USA sätter de upp granen nu till thanksgiving och i England är det vanligen 1 dec. Du gör vad du vill. Vi sätter vår denna helgen eftersom vi har besök från Frankrike nästa helg så då hinner vi inte och sedan åker vi dit redan 22 det och jag vill ha jul hemma innan dess. Så det blir på lördag. Vår gran är i kruka så det är bara att bära in och sedan ut igen den 27 vanligen. 😁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *