Att ta biodejt mitt i veckan.

 

I tisdags var det SKITVÄDER.

Ja, men ni vet. Mörkt, ruggigt, runt fem grader, storm och spöregn. Klassiskt Skåne-på-vintern-väder. Jag har väl berättat om hur jag har svårt att hantera Skåne på just vintern? Jo, jag tror det. Det är något med hur vidsträckt allting är; när det är brunt och brunt och brunt med lite skvätt av grått så lång man kan se får jag nästan lite klaustrofobi av all denna bruna yta – trots att just att det är vidöppet är det som borde motverka känslan av instängdhet. Men jag har jättesvårt att hantera det, allt detta fula, känns ibland när jag är ute nånstans på vägarna bland allt detta platta som om jag liksom pressas mot marken av himmel-tyngd. Urk. På våren och sommaren är det inga problem, när landskapet är som målat i akvarell, men nu? Nej. Inte för mig. Vill helst sitta i de småländska skogarna och gömma mig bland granar och mossa.

Men hur som helst!

 

 

Det var skitväder men det var mer okej i tisdags, för jag och Banditen hade en biodejt! Vi startade med middag inne i stan för vi var hungriga och då bör man äta.

Vi skulle gå och se All Inclusive. Jag hade sett trailern och kunde inte tänka mig en roligare film, men jag var lite orolig över att Banditen skulle vara för ung. Jag vet inte om du är för ung för den här? sa jag nervöst när vi åt, och kände mig som 100 år ungefär. Är jag väl inte?! sa hon.

 

 

Vi kom iallafall fram till bion och köpte popcorn!

Den största dom hade för Banditen var väldigt sugen på popcorn, själv är jag mer en chipstjej.

 

 

 

Sen –

ja, jag vet inte.

 

Hej hej!

Filmen var VANSINNIGT bra! Om man nu är lite äldre kanske, fast i Nicoles ålder gick tydligen också bra – hon skrattade så det flög popcorn bredvid mig. Väldigt rolig, och Reuter är ju så snygg att man dör? Ni måste se den om ni vill ha något lättsamt fast ändå med allvar, något man kommer på sig själv att skratta rakt ut åt några gånger. Fem poäng.

 

Sen körde jag hem Banditen, och hem mig själv, och då hade det nästan slutat blåsa.

Biodejt mitt i veckan rekommenderas.

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att ta biodejt mitt i veckan.

  1. Åh älskar biodejter mitt i veckan – jag och tjejerna brukar köra på samma! Det är ett härligt avbrott på mitt-i-veckan-vardagen ♥ Vi såg Bad Moms 2 härom dagen, snart dags för både dessa och Solsidan också – så mysigt!

  2. Gud vad jag känner igen mig i det du beskriver om det landskapet på vintern. Du satte ord på mina tankar. Vill också bara befinna mig i en murrig mosig granskog.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *