Att ha en tisdagslista!

foto mikael roos

 

Vad sägs om en liten lista? Det var ju ett tag sen.

Så here it goes:

VAD SKULLE DU ALDRIG:

Äta? Förutom det mest uppenbara som grillade insekter och gud vet vad så: mimosasallad, potatisgratäng, gröt och köttfärslimpa. Uärk. Klarar. inte. av.
Dricka? Urin möjligtvis. Samt kaffe. Ungefär samma sak för mig.
Skoja om? Något som skulle göra mottagaren av skämtet ledsen.
Ha på kroppen? Såna där nitar man lägger under skinnet ni vet? Inte för mig.
Kunna arbeta med? Jag skulle nog kunna arbeta med allt om jag var tvungen, men jag skulle ha svårt för att arbeta med utsatta barn eftersom jag nog inte skulle kunna “stänga av” på det sätt jag skulle behöva för att fixa det.
Säga nej till? He he he. Mycket! Fast mindre nu än när man var yngre. Skulle aldrig säga ja till bungyjump till exempel.
Googla? Typ “hur man kommer undan med mord” eller nåt sånt. Verkar aldrig gå bra. (Lyssnar mycket på Rättegångspodden).
Göra offentligt? Oj herregud! Vad som helst som jag inte är bekväm med.
Blogga om? Sånt som bara är till för mig och de jag känner på riktigt.

VAD HITTAR MAN ALLTID/OFTA:

På ditt skrivbord? Tejp! Och etikettskrivarpapper.
Under din säng? En hammare nu för tiden. Tror jag la den bredvid sängen nån gång när jag skulle vara ensam hemma (ja ja men jag hade sett ett avsnitt Criminal Minds) och sen har den bara puttats längre och längre in. Inte orkat åla in och dra ut den.
I din jackficka? Vad än Noah eller Buse hittat på skolan/förskolan och bestämt att jag ska bära.
I ditt kylskåp? Just nu; jäst och grädde. Annars hittar man alltid vaniljyoghurt eftersom det är min standardfrukost.
Vid sidan av ditt handfat? Cliniques rengöring.
Högst upp i din bokhylla? Förmodligen en jäkla massa damm.
Framför näsan på dig? Min dator.
I dina tankar? Just nu att jag borde ringa vårdcentralen, har en gammal överansträngning i högerarmen som påverkar nerverna som blossat upp igen och som gör så j%€la ont, men annars hur veckan ser ut och vad som behöver göras.
Längst ner i din tvättkorg? Sånt som egentligen inte kan tvättas i maskin (dyrare bh:ar eller cashmeretröjor) men som jag lagt där eftersom jag tagit dom av mig och “de bör tvättas för hand men jag tänker inte göra det just nu så de får ligga där så gör jag det alldeles säkert snart”.

Fin tisdag på er vänner!

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ha en tisdagslista!

  1. Haha har samma issue med delikata plagg längst ner i tvättkorgen! Ville mest tipsa om Spår podden o Förlösamordet, spännandeee..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *