Att ha julgransdagen äntligen här!

 

Hej vänner!

Till att börja med; t a c k för alla era gulliga råd och krya-på-dig-hälsningar! Ni är så himla fina. Jag är nog lite bättre idag, kom på att om jag sov på soffan gick det bättre, så inatt har jag nog fått ihop fem timmar iallafall vilket är en stor skillnad. Däremot har min tumme slutat fungera? Mycket spännande. Den går att röra från sida till sida och sådär, men står alldeles styv och vägrar att böja sig hur mycket jag än koncentrerar mig på att den ska göra det – och ni skulle bli förvånade över hur mycket man behöver en böjd tumme till ha ha. Särskilt en högertumme. Greppa runt ett glas till exempel, trycka på en fjärrkontroll, dra på sig en strumpa, skriva på mobilen, skruva av en kork – you get it. Jag är med andra ord ännu mer handlingsförlamad just nu.

Det är också därför jag inte kunnat fotografera; kameran är helt enkelt för tung för armen just nu så jag har helt enkelt inte kunnat ta några nya bilder till er utan försökt vila så mycket jag bara kan istället. Så idag blir det bilder från förra året!

Det får gå bra det med idag.

 

 

Såhär såg det ut den fjortonde december förra året;

då var vi och valde julgran. Egentligen hade jag tänkt vänta tills nästa helg men nu kan jag banne mig inte vänta längre så idag blir det julgransköp! Ho hoooo! En bullig, tät, bottentung sak hoppas jag att vi hittar för julgran är l i v e t och jag vill dra igång julmusik och (enarmat) klä granen med pojkarna och sen njuta av den så länge det bara går. Det blir ju jul PÅ RIKTIGT sekunden granen är upp på nåt vis? OCH det utlovas dessutom snö idag även för oss, så peppen är total. Julgran och snö? Det blir ju inte bättre. Jag tycker på förhand lite synd om den stackare som ska assistera mig i julgransjakten; brukar i och för sig inleda med att säga innan vi börjar kan jag säga ”stackars dig” och ”förlåt” på en gång okej? Jag är mycket crazy gällande granen så att de vet vad som kommer. Inte för att jag är otrevlig eller så, herregud, men jag är ju extremt visuell och försöker taggat överföra med gester och ord hur jag hade tänkt att den skulle se ut, och sen måste jag SE granen; ta några steg tillbaka, väga på hälarna, kisa, säga hmmmm du har inte någon …. mer balanserad? du ser här, det blir lite obalans i formen för ögat och måtta med handen som en dirigent. Inte klokt egentligen, jag vet, men så är det. Likadant när mina hantverkare bygger nåt här hemma, nu för tiden vet han att jag måste SE vad han menar om han frågar något – han kan till exempel inte fråga ”vill du ha tre eller två hyllor upp mot tak?” utan han måste hålla upp två hyllor medan jag backar och kisar och säger hmmm.

Men ja ja. Det är planen för oss idag!

Vänta på snö och hitta Den Perfekta Granen och driva en julgransförsäljare till vansinne.

Blir nog bra, det där.

 

 

1 kommentar till “Att ha julgransdagen äntligen här!

  1. Ajajaj hoppas det där släpper snart, låter inte skoj att vara utan tumme 💕 lycka till med jakten på den balanserade granen!
    Kram och krya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg