I annonssamarbete med DANIEL WELLINGTON

Att ha klappen till den som varit riktigt snäll.

 

 

Om man har varit riktigt snäll (och det har man ju) kan det tänkas att det ligger en sånhär skönhet under granen.

Jag ÄLSKAR vackra paket och Daniel Wellington har verkligen tänkt till när det kommer till paketboxar i år; det man köper kommer i vansinnigt snygga små boxar med röd rosett (och man öppnar boxen utan att rosetten trillar av eller måste förstöras) – och innehållet?

Innehållet är lika bra som alltid.

 

 

 

 

Man kan välja att ge bort en snygg klocka, till exempel. Finns mängder av modeller och lika många band; det går att skapa precis den klockan som passar mottagaren.

 

 

 

 

Eller en cuff, kanske?

Ett vackert, stilrent armband som finns i lite olika utföranden och som passar lika bra ihop med en klocka som bara för sig själv.

 

 

 

 

Och så finns deras gift creator!

Det är en tjänst där man skapar och sätter ihop två valfria produkter i en och samma box; så får man en sånhär goding att ge bort. En extra stor, lyxig presentbox med två stycken skönheter i som man själv satt ihop. Kanske en klocka och en cuff? Eller en klocka och ett extra armband så att man kan byta band på sin klocka efter humör?

Just nu har Daniel Wellington 10% på sina ”bundles” (det vill säga combo-boxar) och med koden ATTVARAEMMA får ni ytterligare 15% rabatt på det! Eller så använder ni koden på valfri annan produkt för att få 15% på ditt köp. Combo-boxarna hittar du HÄR, klockorna HÄR och de vackra armbanden HÄR.

För snäll, det är man ju alltid. Inte sant?

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha klappen till den som varit riktigt snäll.

  1. Så fina dessa boxar! Blir glad innan man har öppnat dom…bra betyg 🙂
    Jag köpte först en klocka till mig (tidig julklapp) och dagarna efter beställde jag en till min dotter som hon ska få i julklapp. Hon har önskat sig en DW länge så jag tror och hoppas att hon kommer bli glad.
    Köpte klockorna med din kod + att det då var black Friday deal så jag fick med ett valfritt extra klockarmband till….hur bra som helst 🙂
    Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *