I annonssamarbete med BAGAREN & KOCKEN

Att ha julklappstips från Bagaren & Kocken.

 

 

Jag fick det ärofyllda uppdraget att plocka ut och fotografera några varor från Bagaren&Kocken som jag själv tycker är finemang julklappar – så himla roligt! Bagaren & Kocken är ju en dröm för alla bak- eller matlagningsintresserade och jag kan själv drömma mig bort där inne i timmar.

Jag försökte blanda stort och smått, till olika typer av mottagare, och här kommer mina favoriter!

(All rosa text är klickbar så att man kommer direkt till produkten).

 

 

 

En stavmixer i crème (Blomsterbergs)!

En sån sak man har så himla mycket användning av. Vi behöver en till exempel, den gamla använde jag till att mixa Kalklitir. Den här var dessutom snygg, alltid ett plus.

 

 

En bakmatta i silikon! Världens bästa uppfinning; som ett slags bakpapper du kan använda om och om igen. Typisk present man aldrig köper till sig själv och därför är perfekt att ge i julklapp.

Dekorsprits i silikon! Också en tokbra present till den bak-tokige; man slipper allt kladd med att försöka få ihop papper eller spritspåsar och vem vill inte kunna dekorera sina muffins eller sin tårta proffsigt?

 

 

En bakmaskin från Wilfa!

Åååååh, det här är en drömjulklapp för mig! Tänk att kunna ladda den på kvällen och vakna upp till nybakat bröd på morgonen?! Så himla lyxigt. Vår glassmaskin är från Wilfa och den har jag varit riktigt nöjd med, så den här är nog minst lika bra tänker jag.

 

 

Cakepops-formar med snögubbeform! Cakepops kan ju vara jäkligt knepigt att baka, men det underlättas enormt med hjälp av en sån här. Kommer med 24 pinnar dessutom.

En fritös! Ännu en sak jag inte äger men så gärna skulle vilja ha; att använda till sötpotatispommes eller churros… Mmmm. Bra pris på den här också tyckte jag.

 

 

Till bakälskaren är väl en form från Nordic Ware ett måste? Nästan ikonisk vid det här laget och finns i en mängd olika modeller som ger fantasifulla, vackra bakverk.

 

 

Till plättälskaren (eller barnet som flyttat hemifrån) är ett riktigt plättjärn guld! Ännu en sak man nog inte så ofta köper till sig själv, och det är ju oftast de mest uppskattade typ av presenter. Och varför inte en plätt-spade? Är ju även bra att använda när man slätar ut frosting på tårtor med mera.

Kakstämplar! Hur kul? Här får man en mängd bokstäver som man kan använda för att göra sina hemmabakade kakor mer personliga.

 

 

Den vackra papp-påsen innehåller ett pannkaksjärn! Till ett bra pris dessutom. Älskar vackra förpackningar som ni vet och den här behöver man ju inte ens slå in.

Och en vrålsnygg visp-skål från IB Laursen kan man ju inte säga nej till! Finns i mängder av fina färger och är lika vacker att låta stå framme på diskbänken som den är praktisk. Win-win alltså.

 

 

Och det var mina julklappstid från Bagaren&Kocken, det!

Hoppas ni fick lite inspiration till en annorlunda eller rolig julklapp.

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha julklappstips från Bagaren & Kocken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *