Att ha granen klädd och färdig!

 

Och såhär ser den ut; vår gran!

Ungefär samma som varje år, men lite inslag av de nya frostblå kulorna. Hittills har den fått stå ifred men det är inget jag räknar med, så idag åker grinden upp när jag måste hämta en leverans så jag slipper komma tillbaka till en skövlad gran i vardagsrummet och en mycket nöjd Prosten som tuggar på istappar i soffan. Huh. Skulle kunna hända.

Min arm tar sig lite för varje dag vilket är underbart. Tummen är fortfarande styv och oböjlig, det är därför fortfarande väldigt svårt att skriva och jag hoppas verkligen att den vaknar till liv inom en snar framtid så att jag blir lite friare – alla verkar övertygade om att den ska hämta sig så jag får väl lita på det. Och så vill jag ju helst vara helt smärtfri och rörlig till jul; mamma och Göran kommer hit för att fira och jag längtar mig tokig efter lata dagar hemma med god mat och julklappar och sällskap. Och på fredag vankas det julbord med alla mina bästa personer, så tills dess får jag gärna ha blivit ännu mindre smärtpåverkad (även om jag skulle gå i vilket fall, en helkväll med folk som man håller nära är inget jag missar); ännu en sak jag längtar mig sjuk efter. Som egen har man ju inget företag som anordnar julfester att gå på, så då får man anordna en egen! En chans att träffa alla innan helgerna och liksom fira jul och nyår på samma kväll.

Men, än så länge bara tisdag –

med styv tumme och förhoppningsvis intakt gran.

 

10 kommentarer till “Att ha granen klädd och färdig!

 1. Hej. Du uppmärksammade dina läsare via inse om Dra ett strå till stacken häromdagen och jag har gjort samma via min minsta och min julblogg eftersom jag är en gammal klass-och jobbarkompis till Niclas.
  Tänkte bra trycka lite extra på det ny när Musikhjälpen har börjat. För varje gång Niclas lås spelas av er går en krona till musikhjälpen. All info hittar ni på min webbsida (sorry för reklam Emma men jag tycker precis som du att det här är ett viktigt ämne: http://ilovechristmaas.se/musikhjalpn-2017-niclas-drar-sitt-stra-till-stacken/

 2. Vilken drömgran, håller tummarna att den förblir intakt!!
  Får jag fråga vilken ljusslinga du har i då jag är på jakt efter en ny till årets gran?

 3. Lite till vänster, under fågeln – är det någon slags bläckfisk-julgranskula? (ser ut som en kula med tentaklar) 🙂 Väldigt fin gran.

 4. Hej!
  Så fin gran! Jag undrar var de gröna julgranskulorna kommer ifrån?
  Är på jakt efter gröna men hittar inte den rätta färgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg