I annonssamarbete med BAGAREN & KOCKEN

Att ha en dröm i köket.

 

Åh vilken d r ö m som står på det lilla bordet i köket nu!

En vit och vacker KitchenAid; redo att hjälpa till vid bullbak och vispande och gud vet allt. Har velat ha en sådan i 100 år känns det som, så det var den finaste julklappen Bagaren & Kocken kunde komma på. Just nu har Bagaren & Kocken mellandagsrea dessutom, och där är både den vita och den svarta KitchenAiden på 40% rea (HÄR). Själv ska jag passa på att handla lite saker som behövs, som en riktig gjutjärnsgryta till pangpris och en baksten för pizza.  Har nog aldrig lagat så mycket mat eller bakat så mycket som nu – när jag har sådär ont att jag mest vill hopp ur skinnet ställer jag mig i köket och fixar plättar med vänsterarmen eller kavlar kakdeg eller något annat som får mig att fokusera på allt annat än armen.

Idag har vi varit i Malmö på utflykt; jag hann inom Zara och superfyndade till pojkarna så nu i dagarna ska jag sortera ur deras garderober på sånt som de vuxit ur och rensa ut så att bara det som faktiskt passar är kvar. Reorna över lag är ju suveränt tycker jag, har handlat bland annat vinteroverall till halva priset åt Noah och eftersom vintern tenderar att börja i slutet av januari ungefär här nere är det perfekt att få sånt köpt nu mycket billigare än för en månad sen – och nu tror jag att hans växtkurva lugnat sig lite så att han kan ha samma nästa år. Så jag har fokuserat mest på sånt; tjocka tröjor, bra vinterskor, merinounderställ – sånt som ännu inte behövts men som jag vet kommer med vädret om en månad.

Nu ska jag tappa upp ett bad åt pojkarna och mig själv och ta fredagskväll.

Fint så.

 

 

 

4 kommentarer till “Att ha en dröm i köket.

  1. Hej, utan att låta alltför crazy ska jag (semi-) villigt erkänna att jag börjat läsa din blogg bakifrån. Just nu befinner jag mig någonstans kring Buses födelse och det känns.. stort på ett aningslöst sätt. Det är så vackert och läckert och allt med det. Att det är han! Den magiske pojken, som drar ut på tiden och som vill ha limhamsbomber etc som nu är storebror och har kalas på lekland och får glasögon och morotskaka.
    Det komiska är att jag undrat vad som hände med det och det skåpet, det och det bordet. och se! Där stod det. för bara ngn vecka sedan (bare in mind att jag ligger hemma sjuk under julledigheten) snubblade det in i er skånelänga och fick ett lager färg och älskades. och jag kan inte låta bli att älska det också, hur det lilla minns av mig som en perifier möbel i en blogg jag läser ibland till något som påminner om att det här är en älskad del av min vardag.

  2. Bästa kökshjälpen om du frågar mig, jag har två stycken numera en normal Artisan och en Professional bägge i den underbaraste röda man kan tänka sig 🙂
    Lycka till med ditt bakande. Kram, Catarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg