I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att ha en rea-outfit att tycka om.

 

Även om det kommit in massa av lockande höstnyheter finns det ännu godbitar kvar på rean!

Klassiska, lättburna plagg som kommer hålla länge och som kanske inte blir hängande lika ofta som det där spontanköpet (som en glittrig body, hrm). För det här inlägget valde jag ut de plagg på rean hos CountryDreams som jag själv tycker är absoluta godbitar och som går att bära lika bra nu som senare säsonger.

 

 

Den röda kappan känns kanske våglig, men jag ÄLSKAR kappor som sticker ut i en glad powwoum-färg. Då kan man ju ha på sig ett par jeans och en t-shirt under om det är så och fortfarande känna sig alldeles extra. Halsduken visade jag ju för er redan för mer än ett halvår sen när jag var med på inköp hos Malene Birger och blev blixtförälskad; den är en halsduk men den har också en luva som man kan dra upp hela vägen över huvudet eller ha bärande lite halvvägs som på nedersta bilden. Ger extra skydd mot kylan och är samtidigt det där lilla extra jag själv är så förtjust i.

 

 

Till jeansen en klassisk tröja som värmer skönt trots att den inte är kylsig, och som har en alldeles ljuvlig blekt turkos färg som får mig att tänka på nån italiensk glass. Den skulle sitta som en smäck även i sommar när man fått lite färg och kvällarna äng inte blivit varma.

 

 

Och ett par stylish gummiskor!

Typ bästa grejen någonsin; det är ett par gummistövlar fast med skohögt skaft – så de passar oss som kanske har lite för kraftiga vader i förhållande till skostorleken och där stövlar med högt skaft ofta blir ett problem. Eller när man vill kunna hålla fötterna torra på stan i sånt här väder men inte vill klumpa runt i riktiga stövlar. Ett extra plus för den quiltade hälen och guldspännet!

Kappan är från DAY och hittas HÄR (den är lite tunnare i modellen och är 50% ull så kommer funka väldigt bra även i vår – men med en varm tröja under även nu i vinter om ni har det lite kallare än vi har), halsduken med inbyggd luva hettet Movan Scarf och hittas i två färger HÄR, den italienska glasströjan finns HÄR, jeansen har tagit slut tydligen men finns i annan färg HÄR, de snygga regnskorna HÄR – och allt är på rea.

Och nu tar vi kväll va?

 

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “Att ha en rea-outfit att tycka om.

  1. Snygg som alltid. Är lite nyfiken på om du provat skor från Blankens? Jag antar att en modeintresserad bloggare har koll på fru Blankens och hennes skor och kom att tänka på dem två ggr i detta inlägg: först när du skrev att du gillar det lilla extra i detaljer eller klatschig färg, och sedan gummiskorna (som man kanske kan kalla dem).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *